23/3/15

El Sallent maquilla el resultat a la segona meitat.

C.N. Sallent 6 -C.N. Sabadell 11
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta        Foto: Simón Noguera

L'entrenador local, en Jordi López, mirava cap a l'aigua i no li agradava el joc del seu equip. Mirava cap a la banqueta i només trobava una jugadora. Poques eines tenia per canviar la dinàmica del partit. Tot i que el gol de Farré al primer atac del Sabadell augurava un xàfec anotador de les visitants, el Sallent va saber mantenir un cert ordre defensiu i no concedir avantatges clars a les rivals. Van haver de passar quatre minuts perquè arribés el segon gol visitant. L'ordre defensiu, però, no va ser acompanyat per idees clares en atac. És així que l'avantatge vallesà anava creixent sense aturador. Sense fer un mal partit en defensa, les bagenques van arribar a la fi del primer període quatre gols per sota.

No van millorar molt les coses al segon quart. El Sallent continuava defensant bé, però en atac era completament inofensiu. El primer gol local podia haver arribat de penal, però Farré va aturar el llançament de Puerta. Havien passat més de quatre minuts quan el Sabadell va anotar el zero a cinc. El gol va tenir un efecte demolidor a la moral de les locals, que van encaixar dos gols més abans d'acabar el segon període.

Quan al primer minut del tercer període Asensio anotava el zero a vuit, el partit estava més que decidit. Llavor, el Sallent va reaccionar. Com aquells ciclistes que perden molts minuts en una etapa inesperada i després aprofiten que ja no són perillosos i lluiten per classificacions més modestes com ara un triomf  d'etapa o les metes volants, el Sallent va aprofitar la relaxació rival per començar a fer circular la pilota amb una mica de criteri i per jugar de tu a tu al Sabadell. Dos gols de López, que sembla haver despertat com a golejadora als darrers partits, i un de César  servien per mantenir un intercanvi de gols que portava el marcador fins al tres a deu.  Havien aconseguit no perdre un quart.

Al darrer període, les sallentines van anar un pas més enllà. Dos gols gairebé consecutius de Puerta i César reduïen la diferència fins al cinc a deu. El Sabadell tornava a incrementar la seva renda, però Peirón aconseguia el sis a onze definitiu i es consumava el petit consol d'haver guanyat un quart.
12ena jornada Lliga Catalana Cadet Femení.

Sallent: 1 L. Puiggrós, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (1), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 C. López (2), 10 A. César (2), i 12 I. Peirón (1).
2/7 Gols en superioritat.
0/1 Gols de penal.
Sabadell: 1 A. Farré, 2 M. Silva (2), 3 M. Sagrera (2), 4 R. Ariño, 5 G. Farrè (1), 6 A. Cisse (1), 7 N. Ferran (2), 8 A. Carvajal, 9 L. Sánchez (1), 10 L. Gil, 11 N. Ruiz (1), 12 A. Úbeda i 14 C. Asensio (1).
3/3 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.

Parcials:  (0 - 4) (0 - 3) (3 - 3) (3 – 1)