15/3/15

Una victoria que val la fase de ascens.

C.N. Badia 9 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Practicament fet. La victòria d´ahir a la sempre difícil piscina del Badia, deixa quasi feta la clasificació per la anhelada fase d´ascens, nomes pendent, això si, de certificar-la el pròxim dissabte a casa davant el seu públic, amb un victoria en l´enfrontament amb el cuer del grup. A priori fàcil, però no val a badar, pitjors coses hem vist.

El partit era de màxima importància i tota la setmana era en torn a la preparació i mentalització per afrontar aquest partit. I tot i les baixes de K.Lenard a la porteria, molt ben coberta ahir per D.Valdespina tot i portar molts mesos fora de les piscines i la no menys important de J.López per el seu compromís com entrenador de l´equip femení a Figueres, l´equip va fer un bon partit i va quasi segellar un temporada bona en conjunt.

Primer quart molt igualat amb avantatges sallentines que eren ràpidament neutralitzades pels locals fins al 2-3 a 4,33 del final del quart que ja no es mouria i les primeres exclusions, alguna doble, on ja apareixia certa tensió, ben tallada per la parella arbitral.

Segon quart amb la defensa sallentina molt més ben ajustada, que va propiciar que l´equip pugues marxar al marcador. Gols de M.Bisbal i M. Prat, feien arribar al descans amb un avantatge de 3 gols, 2-5 deixant als jugadors locals a 0 en aquest parcial.

La sortida del tercer quart, va marcar el resultat del partit, 3 gols seguits dels sallentins, M.Ruiz, M.Bisbal i M.Prat, feien que l´equip local, que s´havia passat 2 quarts sencers sense poder superar la defensa sallentina i la bona actuació de D.Valdespina tingues molt difícil el partit.2-8. Aquí el Sallent va semblar donar el partit per guanyat i això s´acostoma a pagar. 4 gols dels locals seguits ajustaven el marcador 6-8 a 2 minuts del final del quart que va acabar amb intercanvi de gols, penal a favor fallat i 2 vermelles a F.Comellas i M.Bisbal, deixant un parcial de 5-4 i un marcador de 7-9.

S´entrava a l´últim quart amb nervis. Defensant fort, això si, però sense opcions en atac. 8-9 i rapida resposta de A.Blanco que tornava els 2 gols de renda a 4´ del final. Entrant a l´últim minut la sentencia, M.Ruiz posava el 8-11 que donava els punts tant necessaris. De res serviria el gol final de l´equip local.
Arbitratge amb 1 exclusió, 1 vermella i 3 penals pels de Badia i 8 exclusions i 2 vermelles als jugadors sallentins.

Parcials: 2-3, 0-2, 5-4, 2-2.
C.N.Badia: O,Manzanal, J.Rúiz (1), E.Martínez (1), D.Daza, C. de la Cerda (2), O.Nonell (2), A.Rodríguez, D.Rodríguez (1), O.Soriano, A.Pérez, M.Senar (2), J.Flóres, M.López.

C.N. Sallent: D.Valdespina, M.Bisbal (3), A.Giménez, S.Cabrera, M.Prat (3), O.Muns, A.Blanco (1), E.Casasayas, C.,Talavera (1), M.Ruiz (2), A.Vilarasau, F.Comellas (1).