8/3/15

El Juvenil llença el pàrtit en els dos primers quarts.

C.N. Hospitalet 16 - C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Dos primers quarts per oblidar, sens dubte els pitjors de tota la temporada. Llençant un partit que ja era molt complicat abans de jugar, però que la poca intensitat, amb l´equip totalment fora de la piscina van fer que el resultat a la mitja part fos escandalós davant la incredulitat dels acompanyants desplaçats fins a Hospitalet i amb l´entrenador, Àngel Peirón desesperat e impotent davant el mal joc sallentí. Encara sort que l´equip es va entonar a represa i va poder maquillar el resultat.

D´acord que la actuació arbitral no es normal, 3-11 en exclusions, guanyem de pallissa. No es habitual en un partit, més aviat tot el contrari. I que pilota a la boia local sempre fos exclusió i pilota a la boia sallentina mai ho fos. Fins i tot vem acabar el partit amb l´equip sense canvis per acumulació d´exclusions. Però el que no podem deixar passar es la imatge que es va oferir en els dos primers quarts, amb rotunds parcials de 5-0 i 8-3 que deixaven al descans un marcador escandalós de 13-3. Nombroses errades en marcatge, passivitat, totalment despistats i sense l´esperit de lluita que si era segell d´identitat d´aquest jove equip fins ara. Només cal reflexionar i esperar que això nomes sigui un accident davant els propers i importants compromisos d´aqui a final de temporada amb els equips que realment son de la nostra lliga.

Encara sort que l´equip es va entonar a la represa, coincidint amb la baixada de rendiment, això si dels jugadors locals fruit de les rotacions. Un parcial de 0-3 amb gols de A.Noguera de penal, M.Guirado i R.Ruiz apropaven el marcador fins al 13-6 per acabar el partit amb un intercanvi de gols a l´últim quart desprès de haver apropat el marcador a 5 gols, 13-8 per acabar el partit amb clara i fàcil victorià local per 16-9 amb cares de frustració i desil·lusió sabedors del mal partit jugat ahir.

Arbitratge a la alçada del partit, de J.Cisneros i S.Moyano que van xiular 3 exclusions i 1 penal als locals per 11 i 1 penal als sallentins.

Parcials: 5-0, 8-3, 0-3, 3-3
C.N. Hospitalet: A.Villalta, A.Plà, R.Fernández, D.González, M.Masip (1), V.Ucles, F.Almarcha, E.Villar (3), G.Martínez (3), A.Pérez (1), R.Becerra (2), M.Gispert (6), N.Sousa, A.Alonso.

C.N. Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, R.Ruiz (4), X.Ramos, M.Guirado (1), J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà (2), J.Palacios, A.Noguera (2).