8/3/15

Dos punts que deixen l´equip molt a prop.

C.N. Sallent 11 - W.U. Autònoma 9
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Bon partit i dos punts molt treballats els que va aconseguir el passat divendres l´equip sallentí guanyant un dels rivals directes i de pas, deixant-lo practicament descartat per la lluita per les tres primeres places que donen dret a jugar la promoció d´ascens. Aquesta victorià combinada amb la derrota de l´Hospitalet a Montjuïc posa els màxims rivals a 3 punts a 3 jornades del final i deixa als sallentins molt a prop de la tercera plaça que s´ha de ratificar en les dos pròximes jornades guanyant a Badia i posteriorment al cuer, Girona abans de tancar a Hospi.

Partit molt lent i tàctic, tal i com s´esperava, normal quan tens davant el veterà equip universitari, amb jugadors que en alguns casos s´apropen al mig segle tot i haver estat velles glories de equips de divisió d´honor. Bones defenses i la porteria sallentina molt inspirada van donar al final del primer quart una mínima avantatge de 2-1 amb gols de F.Comellas, molt en forma en els últims partits sent un peça molt important i M.Bisbal de penal.

Segons quart on la igualtat va ser constant, succeint-se els empats visitants i avantatges locals. Tancant els quart amb 2-2 de parcials que deixaven les coses igual i on els pals van tenir molt protagonisme per part dels dos conjunts. Gols de M.Prat, fantàstic en la seva tornada i F.Comellas en un altre de les seves "vaselines" úniques.

El canvi de camps va donar la primera avantatge més consistent, J.López posava el 5-3 que posteriorment va ser eixugat pels visitants, 5-5, i novament ampliat fins al 7-5 en dos atacs consecutius dels sallentins amb gols de M.Prat i F.Comellas novament.

Dos gols tot i no ser suficient, feian que els visitants necessitessin augmentar el seu ritme, succeint-se un intercanvi de gols per passar al 9-7 a 4,30 del final. Llavors el 10-7 de S.Cabrera que anotava el seu segon consecutiu en un altre bon llançament exterior donava la avantatge que semblava definitiva. D´aqui al final intercanvi de gols amb 1-2 amb els visitants intentant retallar i els sallentins controlant un seriós partit fins al final.
Arbitratge a carreg de J.Verdejo i C.Núñez que van xiular 7 exclusions als locals per 6 i un penal als universitaris.

Parcials: ( 2-1, 2-2, 3-2, 4-4 )
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), A.Giménez, S.Cabrera (2), M.Prat (3), O.Muns, A.Blanco, E.Casasayas, C.Talavera, M.Ruiz (1), J.López (1), F.Comellas (3).

W.U.Autònoma: F.Pascual, P.Carrasco (3), A.Casado, A.Muñoz, A.Nouvilas, M.Alcón (4), A.García, C.Valles, A.Hinojosa (2), P.Martínez, X.Balaguè.