29/3/15

Derrota desaprofitant avantatge de 3 gols al descans.

C.N. Hospitalet 9 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana de 1ª Divisió Masculina

Decepció a l´últim partit de la temporada on l´equip tot i dominar per 3 gols de diferencia al descans, nomes va ser capaç d´anotar un gol al principi del tercer i fallar multitud d´ocasions en superioritat i un penal amb 5-5 per emportar-se el partit.
Encara que finalment el partit, si es confirma segons fonts del propi Mataró, no serveixi per definir les posicions que donan accés a la promoció d´ascens. La veritat es que l´equip va tenir a la seva mà el triomf que garantia la tercera posició final i que finalment serà per el conjunt del Mataró B.

Primer quart igualat amb parcial de 1-1 amb gol inicial de C.Talavera en jugada de superioritat posteriorment neutralitzat per el set local. Va ser al segon quart quan l´equip sallentí va tenir els seus millors minuts, deixant als locals sense anotar, amb un parcial de 0-3 que deixava el acumulat al descans de 1-4 amb gols de M.Bisbal i M.Ruiz transformant jugades de superioritat i E.Casasayas en transformar un penal.

Canvi de banquetes i comença el quart de manera molt productiva anotant primer l´equip local i a la següent jugada E.Casasayas posava el 2-5. Va ser a partit d´aqui que l´equip va quedar del tot aturat. Tres gols dels locals posaven el 5-5 amb 1,48 per jugar, penal fallat per M.Bisbal i nou gol local abans d´acabar el quart que donava la volta al partit llençant l´avantatge del descans amb un parcial de 5-1.

Quedava temps per recuperar a l´últim quart, però l´equip va estar totalment desencertat tan en atac com en defensa, fet que va ser aprofitat pels locals per clavar un altre parcial de 3-0 fins al resultat final de 3-0.
Queda un mes per afrontar la fase d´ascens que es dura a terme els pròxims 1, 2 i 3 de maig i molta feina per fer si es vol tenir alguna possibilitat de lluitar per la plaça que dona dret a l´ascens.

Parcials: 1-1, 0-3, 5-1, 3-0
C.N. Hospitalet: A.López, G.Flor, E.Carrera, X.García (1), R.Fernández, A.Rico (3), N.Arquero, M.Gispert (1), J.Bermudez, E.Mur (1), I.Becerra, O.Viguri (1),

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), A.Giménez, S.Cabrera, E.Casasayas (2), O.Muns, A.Blanco, G.Lafoz, C.Talavera (1), M.Ruiz (1), A.Vilarasau, F.Comellas.