15/3/15

L´aleví no afluixa.

C.N. Poble Nou B 1 -C.N. Sallent 1
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup G-2)

Bon inici de la segona fase del campionat a la piscina del Poble Nou. Tot i el curt resultat, més propi d´un partit de futbol, ja es normal aquesta temporada que tots els enfrontaments en qualsevol categoria de les moltes en que ens enfrontem, acabi amb resultat molt igualat desprès d´un partit molt lluitat i molt defensiu.

Dos primers quarts sense anotar cap dels dos equips, nomes destacar la errada de un penal de l´equip local que podia haver inaugurat el marcador al primer quart.

No va ser fins al tercer quart que l´equip sallentí es va avançar al marcador en la transformació d´un penal també, M.Montalà desprès de exclusió d´un jugador local i defensa il-legal del mateix, donava avantatge al Sallent a 14 segons del final del quart que veia la possibilitat de guanyar el partit.

Canvi de camps, moltes imprecisions, defensa i més defensa i a falta de 11 segons per la finalització del quart en jugada de superioritat J. Antón feia l´empat. 1-1 amb dos quarts pendents.

Molts nervis. Tots dos equips van intentar emportar-se el partit però no va estar possible a cap dels dos equips materialitzar cap de les ocasions de que va disposar. Al final repartiment de punts que permet als sallentins no despenjar-se d´inici i mantenir les seves aspiracions dintre del grup de segons de la primera fase. Bones sensacions d´un equip que creix dia a dia tal i com ho demostra tant en els entrenaments setmanals com als partits.
Arbitratge de M.Mateu que va xiular 2 exclusions i 1 penal als barcelonins per 3 i 1 penal als sallentins.

Parcials: ( 0-0, 0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-0 )
C.N. Poble Nou B: M.Serrano, J.Moral, A.Cebriano, P.García, M.Montoro, D.Lorente, J.Antón (1), P.Serra, R.Fernández, S.García, H.Tschopp.

C.N. Sallent: C.Florin, J.Tapia, G.Diaz, P.Gil, H.Vicente, R.Fargas, P.Palacios, M.Montalà (1), J.Andrevi, R.Urbano, L.Ormenisan.