22/3/15

De turisme a la muntanya màgica.

C.N. Montjuïc 14 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )
Foto: Joan Pallarès

Aquesta es la sensació que ha donat l´equip avui, que no hi estaven a la piscina. Seguim a la muntanya russa en que s´ha convertit la temporada del juvenil que va alternant bons partits amb partits molt dolents, com si d´una atracció de Port Aventura es tractes, però avui sens dubte han tocat fons. O com a mínim, això esperem, perquè jugar pitjor es complicat. Un equip que té molta més categoria del que ha mostrat avui, mostrant-se inoperant tan en atac com en defensa, a més d´estar fora del partit fent al bon jugador barceloní A.Mielgo, autentic crac amb 9 gols!!!.

I de futur que?. Doncs, esta a les seves mans. Es de suposar que aquests jugadors tenen la ambició de ser els substituts de l´actual equip absolut i anar entrant poc a poc a les convocatòries de l´equip sènior. Com hem dit, només esta a les seves mans.

Del desenvolupament del partit cal dir poca cosa. Amb 3-0 al primer parcial, només hem vist certa millora al segon quart quan l´equip ha encadenat un parcial de 3-3, això si, desprès que el marcador reflexes un contundent 5-0, amb 3 gols de A.Noguera, dos d´ells de penal.

A partit d´aqui l´equip a tornat a desaparèixer sense donar gaires senyals de vida, encadenant dos parcials negatius de 4-1 i 4-2 i molt pitjor que això la dolenta sensació oferta per l´equip avui.

Esperem que amb aquestes dos setmanes sense partits l´equip sigui capaç de reconduir la situació. Arbitratge a carreg de C.Nuñez i X.Paredes que han xiulat 7 exclusions i 3 penals al locals per 8 i 3 penals als sallentins.

Parcials: ( 3-0, 3-3, 4-1, 4-2 )
C.N. Montjuïc: G.Ballesteros, O.Pérez, D.Bizcarri, F.García (3), I.Exposito (2), A.Mielgo (9), A.Martínez, C.Cantos, Q.Alonso, G.Cuacos, P.Castellon, A.Cobos, K.García.

C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, A.Ballestero, R.Ruiz (2), X.Ramos, M.Guirado, J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà, J.Vila, A.Noguera (4).