22/3/15

El Sallent recupera tard la concentració.

C.N. Sallent 9 -G.E.i.E.G. 11
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )
Crónica: Mariano Puerta         Foto: Simón Noguera

Un dels tòpics mes sobats de l'esport diu que qui perdona ho acaba pagant. El Sallent va perdonar, i molt, i ho va acabar pagant. El GEiEG defensava malament, concedia moltes superioritats; però el Sallent era incapaç de rendibilitzar-les. L'Ariadna López, es va convertir en l'heroïna  de l'equip visitant. Va fer algunes aturades de mèrit, però també s'ha de dir que va comptar amb l'inestimable col·laboració de les llançadores sallentines, que xutaven al centre de la porteria amb una freqüència exasperant.

D'aquesta manera, tot i que el Sallent semblava dominar el ritme del partit, anava tota l'estona per darrera al marcador. La primera ocasió per trencar el partit la va tenir l'equip gironí a mitjans del segon període. Havien assolit un avantatge de de dos gols, tres a cinc. La impotència ofensiva del Sallent la va trencar Muns anotant amb un revers el quatre a cinc. El gol va esperonar les bagenques, però no van saber aprofitar les oportunitats de Casasayas i López per capgirar o com a mínim igualar el marcador abans de la mitja part.

Amb el canvi de camp, el Sallent es va deixar oblidada la concentració a la banqueta de la primera part. En tres minuts, el desgavell defensiu va ser de gran magnitud. Quatre gols visitants sense rèplica sallentina obrien una escletxa que podia ser irreparable. Jordi López demanava temps mort i semblava aturar la sagnia. Muns marcava el cinc a nou que trencava la mala ratxa. Però un xut tou de Burgada s'esmunyia entre les mans de Puiggrós tallant la petita reacció del Sallent, que seguia malbaratant superioritats. Una vaselina de Peirón suposava el sis a deu que tancava el tercer quart.

De penal, Casasayas anotava el set a deu. Encara quedava temps per a la remuntada. Serena recuperava els tres gols de renda per al GEiEG, però César aprofitava una sortida en fals de López per anotar d'esquena a la porteria. Poc després, Puerta aconseguia el nou a onze amb una vaselina. Jordi Sala veia perillar una victòria que semblava fàcil pocs minuts abans i demanava temps mort. No va servir de gaire, els seu equip continuà regalant superioritats. El Sallent, però, continuà estavellant els regals que rebia contra la portera visitant. El nou a onze no es va moure i el Sallent va sortir de la piscina amb la sensació de havia fet més per perdre el partit que el GEiEG per guanyar-lo.
21ena jornada de la Lliga Catalana Absoluta Femenina.

Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 1) , 2 I. Ortiz, 3 A. Casasayas (3), 4 A. Baró, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (1), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 L. Muns (2), 10 A. César (2), 11 C. López, 12 I. Peirón (1) i 13 L. Puiggrós (aturades: 3).
1/8 Gols en superioritat.
2/2 Gols de penal.
GEiEG: 1 A. López (aturades: 14) , 2 J. Soler, 3 A. Soler (1), 4 E. Santos (1), 5 J. Serena (3), 6 M. Burgada (1), 7 E. Sudria, 9 A. Font (3), 10 L. Basieras (2) i 11 M. Vicens.
1/3 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
1 Eliminada.

Parcials:  (3 - 3) (1 - 2) (2 - 5) (3 - 1)