15/3/15

El Rubí passa per sobre d'un minvat Sallent.

C.N. Rubí 21 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta    Foto: Simón Noguera

El Sallent, que té una plantilla curta, es presentava a Rubí amb quatre baixes. Especialment doloroses les de Boixader i, sobretot per la posició que ocupa, la de la portera, Puiggrós. Com a la primera volta, Rutgers i Soriano van ser els puntals sobre els que va edificar el Rubí la seva clara victòria. Al primer període, Soriano havia marcat quatre dels set gols del seu equip i Rutgers havia tancat la seva porteria. El Sallent, per la seva part, era incapaç de treure profit d'un penal i d'una superioritat per oferir una mica de resistència.

Al segon període, el Rubí va jugar amb la segona portera, una nena encara al primer any d'infantil. La diferència va ser evident. L'inici del període portava la mateixa línia que el primer. La diferència va arribar al deu a zero. Però en quatre minuts bojos, especialment amb l'encert de López, el segon període va tancar amb un dotze a quatre.

Després del canvi de camp, va tornar l'equip de gala vallesà. Un altre cop, el Sallent es va veure desbordat i no va donar la més mínima resposta. La mostra més clara de la impotència bagenca es va veure poc després de que el Rubí aconseguís el tretze a quatre. El Sallent disposava de superioritat per l'exclusió de Gómez. Aconsegueix forçar un penal i no és capaç d'anotar el penal.

Al darrer període es va repetir el guió del segón. La inspirada López liderava amb tres gols la revifalla del Sallent. Peirón arrodonia la feina amun altre gol. D'aquesta manera el Sallent aconseguia endolcir una mica la clara derrota guanyant el parcial del darrer període.

Rubí: 1 Rutgers, 2 Muñoz, 3 Viñes (1), 4 Ruiz (4), 5 Gómez (1), 6 Brun (5), 7 Bermejo, 8 Barreiro (2), 9 García (1), 10 Israel (1), 11 Estalella, 12 Soriano (6) i 13 Asensio.
5/5 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
1 Eliminada.
Sallent: 1 A. Toribio, 4 A. Baró, 6 C. Puerta, 7 L. Flores, 8 E. Noguera (1), 9 C. López (6), 10 A. César i 12 I. Peirón (1).
2/5 Gols en superioritat.
0/2 Gols de penal.

Parcials:  (7 - 0) (5 - 4) (6 - 0) (3 - 4)