22/3/15

El Sant Andreu guanya el partit en defensa

C.N. Sallent 3 -C.N. Sant Andreu B 5
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup G2 )

Emocionant i competit partit el que vem poder veure tancant la jornada waterpolística de dissabte a la piscina sallentina. Els alevins continuan amb la seva bona progressió. I van tractar de tu a tu al potent Sant Andreu que va cimentar la seva victorià en una més treballada i pressionant defensa.
Tot i el resultat, bona impressió dels locals que van adquirint cada dia que passa el seu segell d´identitat, molt lluitadors.

Els 3 primers parcials molt igualats tot i que va costar una mica als nens entrar en el partit, que de inici, era dominat per el set barceloní tal i com reflexa el primer quart, 0-1. El segon ja amb l´equip molt més ben ubicat dona els seus fruits i amb una bon desplaçament de pilota J.Tapia estableix momentaneament l´empat, trencat a la següent jugada pels visitants 1-2, que donava pas al tercer període on R.Fargas transforma un penal per arribar a l´intercanvi de camps amb 2-2 esperançador.

El 4rt parcial va marcar el distanciament visitant i segurament el resultat final del partit, tot i la aturada inicial d´un penal de la bona portera local, els visitants es van distanciar fins el 2-4 mentre J.Tapia fallava un penal, ben aturat pel porter barceloní just abans del quart gol visitant. Cinquè parcial on els sallentins van sortit amb tot, retallant fins al 3-4 amb xut de P.Palacios i aturada d´un altre penal del també bon porter local, bona actuació de tots dos porters.

Tot i intentar-ho, la defensa visitant molt pressionant sobre l´atac sallentí ha impedit que la remuntada es consumes tot i la lluita dels sallentins, acabant el partit amb el definitiu 3-5 desprès del gol visitant a mig quart, que trencava les aspiracions de tornar a treure un resultat positiu.
Arbitratge a carreg de S.Rabadan que ha xiulat 5 exclusions i 2 penals als sallentins per 3 i 3 penals als visitants.

Parcials: ( 0-1, 1-1, 1-0, 0-2, 1-0, 0-1 )
C.N. Sallent: C.Florin, J.Tapia (1), G.Diaz, P.Gil, H.Vicente, D.Pérez, R.Fargas (1), P.Palacios (1), M.Montalà, R.Urbano, L.Ormenisan, J.Andrevi

C.N. Sant Andreu B: G.Cella, H.Yébenes (1), I.Sánchez, M.Frigola (1), M.Bastida, G.Bellido, I.Antolin, N.Koku, A.Almeida (3), D.Camacho, M.Ros