15/3/15

Massa baixes per poder pensar en guanyar.

C.N. Sallent 8 -C.N. Premià 12
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 ).

No podia ser. L´equip ha arribat a aquest partit amb moltes baixes i amb el 7 just per llençar-se a l´aigua amb la incorporació d´un únic canvi d´un jugador cadet de primer any que debutava a la categoria. Les lesions en el cas de J.Palacios amb un dit del peu trencat i la grip que ha arrasat l´equip sallentí aquesta setmana,  no han permès que l´equip pogués competir en igualtat de condicions. 4 baixes i alguns jugadors tocats era massa per un equip ja habitualment curt d´efectius.

Tot i això l equip no li ha perdut la cara al partit i ho ha intentat en tot moment davant un equip que ha plantejat un partit molt ben treballat. Al gol inicial del sallentins de A.Montalà, el jugadors visitants han respost amb 3 gols per fer arribar el partit al final del primer quart 1-3 en dos minuts fatídics que l´equip local no ha sabut aturar els llançaments en superioritat visitants.
Segon quart i tot i que els sallentins anaven remuntant amb dos gols de X.Ramos i posant en dificultat als visitants no han pogut en cap moment arribar a empatar, fet que ha estat ben aprofitat pels jugadors de Premia per mantenir els dos gols de diferencia amb parcial de 2-2.

Canvi de camp i l´equip sallentí continuava lluitant contra tot per intentar reduir l´avantatge i tot i escurçar a 4-5, dos gols seguits dels jugadors de Premia que han vist clara la oportunitat per puntuar posaven 3 gols de diferencia que han posat el partit molt complicat davant el cansament dels locals, fins a 5 jugadors de camp locals no han disposat d´un sol minut de descans, a més d´estar varius d´ells immersos en un procés gripal.
A l´últim quart l´equip visitant a aconseguit la renda de 4 gols que no ha deixat anar fins al final.

Sap greu que s´escapi una oportunitat com aquesta, partit marcat al calendari, però cal reconèixer que les condicions no eren les millors i no podem dir res dolent de la entrega dels nois. Només esperar recuperar el màxim d´efectius per el partit de la setmana vinent ja que el calendari no dona treva.
Arbitratge a carreg de B.Perelló i V.Pascual que han xiulat 7 exclusions als locals per 6 i un penal als visitants.

Parcials: ( 1-3, 2-2, 3-4, 2-3 )
C .N. Sallent: JX. Pallarès, M.Manrique, R.Ruiz (1), X.Ramos (3), A.Ballestero, J.Arjona, A.Noguera (2), A.Montalà (2)

C.N. Premià: M.Prats, B.Fernández (1), R.Moreno, C.Moreno (1), M.Deferr (1), S.Martínez (1), B.Torrente (3), F.Iriso, D.Ruiz (3), R.Albero (2), D.Aguilar