15/3/15

Es repeteix la historia a Badia.

C.N. Badia 10 -C.N. Sallent 13
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P11-15 )

Es torna a repetir la historia. De la mateixa manera que els sallentins van remuntar el partit per acabar guanyant a Badia a la primera fase, doncs ahir, va succeir el mateix. Tercer enfrontament entre aquests equips i fins ara ha estat impossible que un dels dos guanyi el seu partit a casa. Caldrà esperar si a la tornada els sallentins poden trencar la dinàmica.

Primer quart sallentí amb resultat ajustat. Tot i el primer avantatge de 0-2, en 2 atacs seguits els locals empataven el partit, desequilibrant la balança el molt efectiu ahir I.Ruiz 2-3. El segon quart el pitjor dels sallentins. Tot i l´intercanvi de cops al principi del quart, a partir del 4-4 l´equip local va encadenar 3 gols consecutius per deixar un 7-4 a 19 segons del final retallat a l´últim sospir del quart novament per I.Ruiz, 7-5.

Tercer quart amb l´equip ja molt més centrat i tot i que nomes es va poder anotar de penal el 7-6 del descans treia el mal regust del quart anterior, per continuar el 4rt quart tot i el primer gol local fins arribar a empatar el partit a 8 tot i no saber tancar un últim llançament sobre la botzina que deixava el marcador amb un gol d´avantatge local.

Amb la obligatorietat que mana el reglament de fer jugar a tots els jugadors segons les seves edats superada, el Sallent va donar el millor en defensa tancant la seva porteria i donant la volta al partit amb 2 gols de A.Garrido i I.Ruiz per afrontar l´últim quart amb avantatge.

Ivan transformava un altre penal ( el tercer del dia amb 100% d´efectivitat ) i tot i l´intent de resistència local que va tornar a escurçar a un gol, els sallentins van sentenciar a l´últim minut amb gols de Ivan i Arnau ahir grans referents sallentins i mal son a la vegada pels jugadors de Badia.
Arbitratge a carreg de V.Cabrerizo que va xiular 2 exclusions i 3 penals als locals per 5 i 4 penals als sallentins.

Parcials: 2-3, 5-2, 0-1, 2-2, 0-2, 1-3.
C.N. Badia: I.Paino, JA, Romero, G.Puig, H.Piedrafita, C.López (1), V.de Pablo (3), A.de Pablo, E.Faus, G.Delgado (4), D.Ruiz(2), A.Pastor, M.Martorell, B.Gallego.

C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà, G.Diaz (1), J.Tapia, A.Marín, I.Rúiz (7), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, A.Garrido (5), P.Palacios, M.Castro, I.Gil, R.Fargas.