22/3/15

Al Sallent li sobran el segon i l´ultim quart.

C.W.Figueres / Banyoles 10 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P11-15 )

Hi havia expectació per veure el partit d´avui desprès del bon rendiment de l´últim partit a Badia i tot i fer estones de bon joc l´equip ha pagat els dos primers quarts i s´ha quedat sense bona part de les seves opcions amb la tercera exclusió del boia A.Garrido al cinquè quart quant el resultat era d´empat a 5 gols.

Primer quart amb bones defenses i sense practicament anotació. Nomes A.Carretero anotava per deixar al final del quart 1-0, donant pas a un pitjor segon quart que ha llastrat l´equip durant tot el partit,  amb un 3-0 de parcial abans del gol de I.Ruiz que deixava el acumulat al final del quart en un clar 4-1 pels locals.

Inici del tercer quart i primera dada preocupant, A.Garrido acumulava la seva segona exclusió sense opció de canviar-lo per la obligatorietat del reglament. Tot i això l´equip començava a rutllar millor i primer I.Ruiz i finalitzant el quart A.Garrido feien guanyar el parcial 1-2 arribant al descans amb 5-3. Tenint continuïtat a la tornada a la piscina reduint l´avantatge local a 5-4 amb nou gol de A.Garrido provocant molts problemes a la boia.

De sortida del cinquè, A.Marín empatava el partit a 5, l´equip es veia fort i amb bona disposició per remuntar el partit tot i la resposta local immediata, 6-5 abans de la exclusió definitiva de A.Garrido que deixava l´equip sense boia abans del 7-5. L´equip ha continuat treballant podent arribar al final del quart amb parcial de 3-3, fins al 8-7 i tot per decidir, encara que sense referència a la posició més avançada.

No ha pogut ser, l´equip local ha pressionat sobre la referència sallentina i davant la dificultat per poder apropar-se a porteria dels sallentins, els locals decidien el partit amb dos gols més per acabar amb 10-7 final.
Els locals han acumulat 8 exclusions i 1 penal per nomes 4 exclusions de l´equip sallentí.

Parcials: ( 1-0, 3-1, 1-2, 0-1, 3-3, 2-0 )
C.W. Figueres / Banyoles: M.Masdevall, A.Carretero (2), B.Subies, M.Ferrer (1), A.Bahí, E.Calprim, A.Coll, A.Villarejo (1), N.Franc (2), T. Tapia (2), M.Riera (1), A.Mateo.

C.N. Sallent: I.Valentin, E.Masplà, J.Tapia, A.Marín (2), I.Ruiz (3), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, A.Garrido (2), P.Palacios, M.Castro, I.Gil.