22/3/15

Sense oposició.

C.N. Sallent 14 -G.E.i.E.G. 2
Lliga Catalana 1ª Divisió masculina

Tal i com s´esperava l´equip sallentí va passar per sobre del jove equip gironí en el partit que havia de suposar la confirmació final de la tercera plaça de la lliga que haurà d´esperar a la última jornada amb la inesperada victorià mataronina a Montjuïc. Això si amb la previsible renuncia mataronina a jugar la promoció sembla que la plaça quedaria ja en mans sallentines, a expenses de la confirmació, independentment del resultat de la última jornada. Si no fos així cal la victorià a Hospitalet per assegurar.

El partit no va tenir gaire historia. L´equip gironí nomes va poder aguantar als sallentins els 3 primers minuts de joc abans que inaugures el marcador amb gol de E.Casasayas al que van seguir tres més de J.López, repetint E.Casasayas i A.Blanco, per deixar el primer parcial 4-0.

L´equip va voler assegurar el partit i va continuar demostrant la seva superioritat que es va veure confirmada amb el 5-1 de parcial del segon quart que deixava el marcador al descans amb 9-1 prou clar i significatiu de la diferencia entre els dos equips.

El tercer quart va acabar de rematar el partit sense oferir cap possibilitats als visitants, J.López amb 3 gols i E.Casasayas signaven un altre 4-0 de parcial per deixar el provisional 13-1 abans de afluixar definitivament el ritme i retirar als jugadors referència de l´aigua per acabar amb un avorrit últim quart amb 1-1 que deixava el resultat definitiu amb 14-2, amb el segon gol del juvenil A.Montalà.

Bona temporada en conjunt del conjunt sallentí que caldria reafirmar el pròxim dissabte a Hospitalet, que ja no si juga res, amb la victòria que dona per mèrits propis, la tercera posició sense haver d´esperar a previsibles renuncies per ocupar la plaça que dona dret a jugar la promoció d´ascens.
Arbitratge sense problemes a carreg de J.M. Sanfeliu i S.Rabadan que van xiular 9 exclusions als sallentins per 8 i 1 penal al conjunt gironí.

Parcials: 4-0, 5-1, 4-0, 1-1.
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), E.Casasayas (4), S.Cabrera, M.Prat (2), A.Vilarasau, A.Blanco (1), G.Lafoz, C.Talavera (1), A.Montalà (2), J.López (4), F.Comellas, D.Valdespina.

G.E.i.E.G: M. Franco, S.Herrera, M.Benach, J.Centellas, G.Donzelli, P.Herrera, S.Durant (1), A.Prades, G.Hutnner (1).