22/3/15

El cadet demostra la seva força

C.N. Sallent 8 -C.N. Premià 7
Lliga Catalana Cadet Masculí ( !5-18 )

Bon partit del cadet, minvat d´efectius per la baixa de llarga durada d´un jugador important com J.Palacios, a qui desitgem una rapida recuperació. Però demostrant perquè era un digne candidat a jugar al grup superior d´ascens, postulant-se com ferm candidat a guanyar-se una de les dues posicions que dona accés a jugar al grup intermig la propera temporada.

Tot i la superioritat demostrada durant el transcurs del partit, el primer parcial no va ser bo, acabant amb 1-2 a favor dels visitants amb dos gols de R.Albero de penal i B.Fernández, els dos jugadors referència a l´atac visitant que remuntaven el gol inicial de A.Garrido a la boia.

El segon parcial va començar a cimentar la remuntada dels sallentins que sortia amb molta més empenta. 3 gols seguits, 2 de Raul R. i A.Noguera posaven un marcador momentani de 4-2 abans d´entrar a falta de 2 minuts en un atac i gol on l´equip visitant va poder arribar al descans amb només 5-4 amb un altre gol de Raul R., aquesta vegada de penal.

Tercer quart defensiu i molt igualat, on nomes es van poder veure els dos únics gols, un per cada equip al l´últim minut. A.Noguera va marcar el 6-4 abans del gol visitant a falta de 6 segons per la finalització del quart.

L´últim, amb dos gols inicials dels sallentins, tots dos del jove jugador infantil Ivan R. agafant la responsabilitat davant els marcatges més durs sobre les dos referències de l´atac sallentí va posar un quasi definitiu 8-5 a 4,30 del final. Donant pas a certa relaxació que a punt va estar de costar un punt als sallentins que van veure com els visitants s´apropaven 8-7 a un minut del final. Això si controlant el partit fins al final i emportant-se el dos primers punts en joc d´aquesta fase.
Arbitratge a carreg de J.M. Santfeliu que va xiular 6 exclusions i 2 penals a cadacun dels dos equips.

Parcials: 1-2, 4-2, 1-1, 2-2.
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R. (3), David R., Ivan R. (2), U.Rodríguez, A.Noguera (2), A.Marín, A.Garrido (1).

C.N. Premià: A.Aguilar, B.Fernández (3), S.Ivaylov, J.Miralles, E.Cazorla, D.Rosado, N.Soler, F.Iriso (1), R.Moreno, R.Albero (3), J.Gratacots, P.Mata.