El Vallirana te menys por a guanyar.

C.N. Vallirana 12 -C.N. Sallent 10
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta        Foto: Simón Noguera

Avui començarem la crònica pel tercer període.  Aquest quart explica a la perfecció com va ser el partit. Després del canvi de piscina, al marcador es veia un empat a 6.

Com als altres tres quarts, guanya l'esprint i la possessió el Vallirana. La pilota acaba a les mans de Llisterri que xuta des de lluny i falla.  Ataca el Sallent, i la mateixa Llisterri fa penal. El xuta Casasayas i l'atura García. A partir d'aquest moment, el Sallent perd la confiança en les seves possibilitats. Basanta avança el seu equip posant el 7 – 6 al marcador. El Sallent perd una superioritat. Llisterri aconsegueix la primera renda de més d'un gol per a qualsevol dels dos equips, 8 – 6. El Sallent no troba porteria, dos llençaments que van a fora.  Llisterri torna a marcar des de lluny, 9 - 6. Veient com ha anat el partit, el resultat ja sembla decidit. Ningú creu que el Sallent pugui recuperar un desavantatge de tres gols. Llavors, quan tot sembla perdut, les sallentines s'alliberen de la tensió. Peirón, dos cops, i Ortiz tornen a igualar el partit, 9 – 9. Torna l'empat, però també els nervis, i els errors. Basanta rep en una posició còmoda i anota el 10 – 9 quan queden pocs segons per acabar el tercer quart.

Al començament del partit, ja s'havia vist que el Sallent el podia guanyar, però que la manca de concentració era preocupant cada cop que es posava per davant, el tòpic de la por a guanyar. Al matiner gol de Casasayas, van seguir dos errors defensius a la banda esquerra del Sallent que van permetre el Vallirana capgirar el marcador. Després les alternatives van ser constants, sense que cap equip aconseguís una diferència de més d'un gol. Fins que es va arribar a la mitja part.

I, ara sí, recuperem l'ordre cronològic. Arribem al darrer quart. Muns aconsegueix empatar des de la boia, però, ràpidament, Ferrer restaura la renda d'un gol. El Sallent malbarata tres xuts, un d'ells amb superioritat, per tornar a empatar. Ferrer torna a marcar, 12 – 10 , i el Sallent, aquest cop, no és capaç de tornar a aixecar-se. El Vallirana, que també sembla tenir por a guanyar, no és capaç de tornar a anotar, encara que disposi d'una situació de jugadora de més. El darrer minut i mig, en Manuel Garcés ordena esgotar les possessions. El Sallent assumeix la derrota.

Vallirana: 1 P. Gallego, 2 M. Burgada (1), 3 L. Concepción, 4 N. Basanta (3), 5 M. Ramoneda, 6 M. Elbal, 7 M. Ferrer (4), 8 S. Elbal, 9 C. Martí, 10 S. Burgada (1), 11 M. Llisterri (3), 12 C. Borrell, 13 M. García (aturades: 7) ,