21/2/15

La manca d'encert desllueix el bon treball sallentí.

C.N. Sallent 2 -C.N. Terrassa 11
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta     Foto: Simón Noguera

El Sallent va rebre el líder sense complexe d'inferioritat. Amb les idees molt clares en defensa, les noies d'en Jordi López no donaven cap facilitat al joc ofensiu de les egarenques. Els atacs, d'un i l'altre bàndol, esgotaven infructuosament els temps de possessió. Ni tant sols les situacions de superioritat servien per a que cap dels dos equips anotés. En acabar el primer quart, un únic gol de Cantero donava un mínim avantatge al Terrassa.

Tot i que el resultat era molt ajustat, l'entrenador vallesà no va renunciar a la rotació de jugadores. Al segon quart, el Terrassa tenia a l'aigua a les jugadores menys habituals. El Sallent va passar a dominar el joc. La defensa bagenca continuava  emmanillant l'atac vallesà i, en atac, el Sallent va fer una passa endavant, van començar a finalitzar els atacs. El Sallent xutava i els xuts anaven entre els tres pals, però les rotacions del Terrassa no havien arribat a la porteria. La internacional Domene ho aturava tot o gairebé tot. Només quan ja s'acabava el segon quart, Puerta va aconseguir anotar per arribar a la mitja part amb un sorprenent empat a un.

Al tercer quart, Leitón va trencar el partit. Per part del Terrassa, van tornar a l'aigua les titulars i la paula Leitón va destrossar la defensa sallentina des de la boia. La facilitat amb que va anotar l'u a dos, malgrat tenir tres defensores a sobre, va ser un cop a la moral de l'equip local. Als xuts de Boixader i César aturats per Domene, responia el Terrassa amb gols de Cantero i Palomares. S'havia passat de l'empat a l'u a quatre en un no res. 

La porteria rival es feia cada cop més petita, el cansament començava a pesar en defensa. La segona exclusió de Cantero acabava amb un altre xut de Peirón aturat per Domene. Vera i Leitón ampliaven la renda visitant. L'u a sis ja es veia insalvable. Un penal fet per Domene sobre César i anotat per Peirón va ser la darrera notícia positiva que va donar l'atac bagenc. Es tancava el tercer quart amb dos a sis.

Les llançadores del Sallent veient que la portera rival ho aturava tot, van començar a arriscar més amb els xuts, el resultat va ser que les pilotes ja no anaven a porteria. Mentrestant, l'atac del Terrassa trobava moltes més facilitats que al començament del partit a la cansada defensa del Terrassa. Un quart període de tràmit es tancava amb un parcial de zero a cinc. Les noies del Sallent sortien de la piscina amb satisfacció pels dos primers quarts i amb la sensació de que, amb una mica d'encert (no van aprofitar cap de les deu superioritats que van tenir), haurien pogut competir alguns minuts més.

Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 3) , 2 L. Cruz, 3 J. Boixader, 4 A. Baró, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (1), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 C. López, 10 A. César, 11 M. Pino i 12 I. Peirón (1).
0/10 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.
1 Eliminada.
Terrassa: 1 Domene (aturades: 10) , 2 Palomares (1), 3 Leitón (2), 4 Aranda, 5 Cantero (3), 6 De Pedro, 7 Pastor (1), 8 Samper (2), 9 Descalzi (1), 11 Posas, 12 Ortega i 14 Vera (1),
1/3 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
Parcials:  (0 - 1) (1 - 0) (1 - 5) (0 – 5)