L´aleví supera a l´Hospi tot i fallar molt.

C.N. Hospitalet 2 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )
Foto d´arxiu: Miguel Herrera.

A principi de temporada, no ens atreviam, ni tan sols a somniar, que els més petits de la casa, un equip de nova creació i amb nens que tot just jugant el seu cinquè partit oficial de la seva curta vida com a waterpolistes, estarien hores d´ara a punt d´aconseguir el segon lloc de grup.

La victorià a Hospitalet fa que l´equip pugui fins i tot permetes el luxe de perdre el pròxim partit a casa davant el Granollers B per 2 gols. Evidentment la nostre mentalitat no ha de ser pas aquesta, sinó, sortir a demostrar que ens hem guanyat el dret a jugar al grup dels segons classificats de cada grup guanyant el partit.
La evolució es molt bona, jugadors que cada dia estan més assentats, que aporten més i que van formant un grup cohesionat, amb la punta de llança del golejador, J.Tapia.

El partit no va començar be, 1-0 de parcial al 1er quart, marcat als últims segons. J.Tapia es va encarregar amb 2 gols de tornar a igualar el partit al segon quart per dues vegades, arribant al final del 3er quart sense gols amb empat a 2, desprès de que M.Montalà falles un penal.

Canvi de camps i primera avantatge sallentina, P.Palacios feia arribar el partit al final del 4rt quart amb 2-3, tot i les múltiples errades dels sallentins cara a porteria que podrien haver tingut un partit molt més plàcid. Cinquè quart sense gols i J.Tapia donava la tranquilitat necessaria damunt el rosari d´errors de cara a porteria mentre la portera sallentina era una mera espectadora del partit, ja que no va necessitar intervenir en cap moment.

Bona feina dels petits que han de rematar la bona feina feta i esperar la segona fase, segurament amb rivals més durs per competir i per continuar la bona progressió.
2 exclusions i 1 penal de la banda de l´hospi per 3 exclusions dels sallentins.

Parcials: 1-0, 1-2, 0-0, 0-1, 0-0, 0-1
C.N. Hospitalet: S.Surnatxev, H.Toral (1), A.Carmona, G.Flores, M.Gamez, A.Fernández, J.Saavedra, D.Corral (1), I.García, A.Calderón, Ch.Yerimyan, A.Juarez, G.Almanza.

C.N. Sallent: CF. Istrofor, J.Tapia (3), J.Andreví, P-Gil, H.Vicente, M.Cruz, R.Fargas, P.Palacios (1), M.Montalà, G.Estevez, R.Urbano, L.Ormenisan.