8/2/15

Jugant molt be, cauen molt dignament davant el lider.

C.N. Martorell 13 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Juvenil Masculí

Aquest equip no deixa de sorpendre´ns. Diumenge rere, diumenge, torna a intentar-ho, torna a aixecar-se. Surten dels partits decepcionats i fent autocrítica ells mateixos quant les coses no surten bé i continuant entrenant fort setmana rere setmana per preparar-se per la següent batalla, perquè aquesta lliga es molt dura.

Avui han tornat a fer un gran partit davant el lider de la categoria, sent capaços d´acabar en empat el primer quart i potser amb una mica més d´atreviment alguna cosa més. Han continuat estant dintre del partit el segon quart fins que han arribat les exclusions i segurament una vermella que es podien haver estalviat ( es allò de castigar durament el dirigir-se al arbitre i permetre el joc que frega la linea de passar de la agresivitat a alguna cosa més ), per cert, força comú en diversos esports.

Primer període de tu a tu, i tot i l´avantatge de dos gols a favor dels locals, 2-0 i 3-1. Al final del quart 3-3, gols de A.Noguera ( transformant 2 penals ) trets per el bon treball de la doble boia plantejada avui i R.Ruiz.
De inici gol local al segon quart i nou empat de A.Montalà, 4-4. L´equip treballava molt bé defensivament, no cometia errors i no deixava gaires oportunitats de llançament als locals. A final de quart dos gols seguits dels locals posaven el 6-4, lamentant algunes errades en llançaments clars, una de les nostres debilitats.

Tornada del descans i 7-4 i tercera exclusio de J.Palacios i enduriment del partit. Més oportunitats fallades clares per els dos boies sallentins, avui han fallat fins a 5 de clares ( els pals i les rematades desviades ), feien que al final del quart s´arribes amb 9-4 amb vermella inclosa a A.Montalà per fer-li observacions a l´arbitre sobre l´exces de intensitat d´algun jugador local.
Tot i quedar l´equip en quadre amb un únic canvi, però l´equip no s´ha rendit i ha fet un intercanvi de gols fins al final del partit signant un parcial de 4-4 que deixava el 13-8 final. Res a dir sobre la lluita, l´entrega, i les ganes dels sallentins. Només caldria insistir en la efectivitat, assignatura pendent, ressaltant la seva bona defensa avui. La resta son factors extres que no depenen de nosaltres
Arbitratge a carreg dels senyors Trilles i Dimitrov que han xiulat 8 exclusions i 2 penals als locals per 10 i 3 penals als sallentins, amb una vermella per "protestar".

Parcials: 3-3, 3-1, 3-0, 4-4
C.N. Martorell: J.Cruz, M.Lucena, A.Lucena, A.Bujan, C.Bilbao, F.Valera (3), D.Negre, S.Briongos (1), JL.Barragan (3), M.López, X.Carrillo (4), P.Arquè (2), I.Vaque, M.Lloret.

C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, R.Ruiz (3), X.Ramos (2), M.Guirado, J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà (1), J.Palacios, A.Noguera (2), J.Vila.