22/2/15

Acaban la 1ª Fase superant al combinat gironí

C.N. Sallent 11 -Banyoles/GEiEG 7
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )

El cadet acaba la primera fase amb victorià davant el combinat gironí que dona la definitiva 3ª plaça final de grup encara amb el regust amarg del partit de la setmana passada. Segurament tots trigarem molt a oblidar el que va passar. Avui podriam estar dient tranquilament que l´equip jugaria la fase de promoció, fet que sens dubte ha merescut, però no es pot lluitar contra factors externs.

De sortida l´equip volia acabar ràpid amb el tramit i A. Noguera marcava la primera avantatja 2-0 transformant 2 jugades de superioritat amb bon moviment de pilota buscant al llançador sallentí. Resposta del combinat gironí i J.Palacios s´encarrega de deixar les coses clares, 3-1 en un altre superioritat abans del final del quart.

L´equip va continuar trepitjant l´accelerador per fer distancia i acabar el partit el més ràpid possible, transformant els dos primers atacs del segon quart amb gols de A.Noguera i R.Ruiz que posaven un resultat força clar, 5-1. Al gol visitant novament A.Noguera va respondre, 6-2, només retallat als últims segons pels gironins anotant un penal. 6-3 al descans.

Canvi de camps i de igual manera que en els quarts anteriors, atac i gol, per donar avantatge de 4 gol novament permetent l´equip jugar amb el resultat, anar passant el minuts i sumar una victòria que ells mateixos sabien que no els hi seria útil. Fins al final del quart, intercanvi de gols amb nou gol de A.Noguera, ahir especialment efectiu en el llançament, tot i fallar dos penals, 8-4.
Inici de l´últim quart amb gol visitant i efectiva resposta sallentina amb dos gols seguits que deixava la diferencia en 5 gols per anar deixant morir el partit fins al final on R.Ruiz va anotar en l´últim llançament el definitiu 11-7. Ara a esperar la segona fase amb equips importants, això si, i amb l´objectiu ben clar quedar entre els dos primers per jugar al grup intermig l´any vinent. Però molt millor ser primers de grup, demostrar qui som, que ens ho mereixiam per mèrits propis i que no s´ens ha donat la oportunitat.
Arbitratge a carreg de R.Garcia que va xiular 4 exclusions i 1 penal als locals per 7 i 2 penals als visitants.

Parcials: 3-1, 3-2, 2-1, 3-3
C.N. Sallent: J.Vila, P.Pérez, A.Pardo, Raul Ruiz (4), David R., Ivan R., U.Rodríguez, A.Noguera (6), J.Palacios (1), G.Batanero, A.Garrido.

Banyoles/GEiEG: M.Alsina, I.Calpe(3), G.Parejo (1), G.Cabello, R.Carrero, R.Palet, B.Calpe, I.Cano (2), A.Fernández (1).