15/2/15

L´aleví segella brillantment la seva classificació.

C.N. Sallent 6 -C.N. Granollers B 3
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )

Novament l´aleví superant-se. Aquesta vegada tocava un partit important on no es podia fallar perquè feia la diferencia entre jugar en un grup superior o quedar-se abaix. L´equip va dominar el partit en tot moment i no va donar cap opció als jugadors dels Granollers.

Fantàstic inici, al final del primer quart la diferencia ja era de 2-0 amb gols de J.Tapia que partit rera partit va assumint el seu rol i mostrant-se molt resolutiu cara a la porteria rival, amb un equip molt conjuntat i que cada dia que passa sorprèn més, fent bona la tasca dels entrenadors, amb nanos que no havien tocat mai una pilota de waterpolo.

Segon quart on es van notar una mica les rotacions obligatòries, J.Tapia transformant un penal donava el 3-0 retallat a la última jugada del quart. I tercer quart amb nou gol del mateix per arribar al descans 4-1 amb la clasificació ja practicament feta, la única opció del rival era guanyar per més de 2 gols.

A la tornada, l´equip visitant va intentar pressionar més sobre el joc sallentí amb especial atenció sobre el golejador, llavors, M.Montalà agafa la responssabilitat i anota el 5-1, novament retallat a l´últim minut. Cinquè quart i únic amb parcial favorable visitant 0-1, per tancar l´últim controlant el partit amb un gol de R.Fargas que segellava una brillant fase on l´equip ha anat creixent a cada partit que jugava.

A esperar la segona fase amb rivals més complicats. CN Tarrassa B, CN Poble B i CN Sant Andreu B sens dubte posaran mes dificultats als nostres, però a la vegada la competència farà que tinguin opcions d´aprendre més també.
Arbitratge a carreg de FX.Boladeras en la mateixa linea del cadet amb 6 exclusions locals per 7 i 1 penals als visitants.

Parcials: 2-0, 1-1, 1-0, 1-1, 0-1, 1-0.
C.N. Sallent: C.Florin, J.Tapia (4), J.Andrevi, P.Gil, H.Vicente, M.Cruz, R.Fargas (1), P.Palacios, M.Montalà (1), G.Diaz, R.Urbano, L.Ormenisan, R.Herrera.

C.N. Granollers B: P.Gavarella, A.Martínez (1), A.Martínez, N.Mora (1), R.González, J.Peral, M.Pons (1), L.Aribau, L.Caralt, M.Cerdà, L.Costa, J.Larripa, G.Cuevas.