9/2/15

L'agressivitat del Medi i la permissivitat arbitral treuen de polleguera al Sallent.

C.N. Sallent 4 C.E. Mediterrani 23
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta

El Mediterrani va començar el partit de manera aclaparadora.  En quatre minuts ja havien anotat quatre gols. En defensa picaven molt i tallaven el ritme del Sallent que veia com les possessions s'exhaurien en una successió de faltes i sense poder xutar. El primer gol de les locals, anotat per Puerta, va servir per pujar l'autoestima de l'equip. El Sallent va començar a competir, a treballar en defensa, a trobar solucions en atac. 

El segon quart, que va acabar amb un parcial d'empat a 3, és una mostra d'allò que pot fer aquest equip però que, pot ser per manca de confiança, no veiem mai.

Amb el canvi de camp, es va acabar la resistència de les bagenques. Emparat per la permissivitat arbitral, el Medi va ser encara més agressiu en defensa. Les jugadores del Sallent miraven més als àrbitres que a les rivals quan perdien una pilota, afavorint els contraatacs de les barcelonines. D'aquesta manera, els dos darrers períodes van ser un simulacre de partit que el Mediterrani va aprofitar per aconseguir una golejada que a la primera meitat ningú sospitava.

Sallent: 1 L. Puiggrós, 2 L. Cruz, 3 J. Boixader, 4 A. Baró, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (1), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 C. López (1), 10 A. César (1) i 12 I. Peirón (1).
0/3 Gols en superioritat.
1/2 Gols de penal.

Mediterrani: 1 M. Fuertes, 2 A. García (5), 3 C. Díaz (3), 4 A. Carrasco (3), 5 P. Sánchez (1), 6 M. Vilanova (2), 7 C. Rodríguez, 8 C. Ximenes (2), 9 M. Umbría, 10 B. Pascual (3), 11 J. Figueroa (4) i 13 N. Trojan,
2/7 Gols en superioritat.
3/3 Gols de penal.

Parcials:  (1 - 5) (3 - 3) (0 - 8) (0 - 7)