1/2/15

La falta de gol condemna al juvenil

C.N. Sallent 3 -C.N. Molins de Rei 14
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

La inoperància en atac ha espellat el bon partit en defensa de l´equip sallentí portant el partit a un resultat massa ampli per allò que s´ha pogut veure avui a la piscina sallentina. Res feia pensar que el resultat seria aquest desprès d´arribar a la mitja part amb un 2-3 que deixava el partit obert. Però el recital de xuts desviats o aturats per els defensors locals han fet que l´equip perdes poc a poc el nord fins encaixar una derrota massa gran.

Primer quart molt competit, al gol inicial dels visitants, respon ràpidament R.Ruiz en xut llunya posant la igualada, els atacs es succeian, es lluitava molt cada pilota i la defensa forta a les dues bandes impedia el moviment del marcador. Només en jugada de superioritat aconseguia l´equip visitant desfer la igualada per arribar 1-2 al final del quart.

Mateixa tònica de joc, i llançaments que no arribaven a la porteria local o anaven desviats, la tònica general del dia. Avui el punt de mira estava desviat. A 2,48 del final A.Noguera empata el partit en un dels pocs llançaments entre pals, i poc desprès es falla un penal  que podia haver donat el primer avantatge, per acabar el quart amb gol visitant als últims segons. 2-3 al descans i tot per decidir, nomes calia afinar la punteria i continuar el fort ritme defensiu.

De inici sortim bé, tot i el 2-4, M.Guirado creua des de la cantonada i 3-4. Ha estat a partir d´aqui que la porteria visitant ha semblat fer-se petita, fallant inclús situacions clares de un contra porter, xuts desviats, etc. Mentrestant el Molins ha anat sumant, desprès de trobar solucions a la forta defensa sallentina. Poc a poc l´equip s´anat desesperant, provocant pèrdua del lloc al partit fins arribar al final del quart amb 3-8.L´últim quart l´equip s´ha anat diluint desesperat per la falta d´encert encaixant un dur 0-6 de parcial.
Arbitratge a carreg de E.Caner i A.Crespi que han assenyalat 6 exclusions per 5 als visitants i 1 penal a cadascun.

Parcials: 1-2, 1-1, 1-5, 0-6
C.N. Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, R.Ruiz (1), X.Ramos, M.Guirado (1), J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà, J.Palacios, A.Noguera (1), J.Vila.

C.N. Molins de Rei: O.Romero, M.Rodríguez, I.Fernández (3), I.Moreno (4), E.Andreu (3), A.Redolad (2), F.Avila (2), D.Rueda, B.Argente, X.Rodríguez.