8/2/15

El Sallent també sap jugar sense Bisbal.

C.N. Mataró B 7 -C.N. Sallent 19
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta

El primer partit sense la llarga absència per motius acadèmics de la màxima anotadora va caure al sarró sallentí. El filial mataroní era un rival propici perquè les noies d'en Jordi López demostressin que també saben guanyar sense l'Anna Bisbal. 

Al Mataró B es barregen jugadores veteranes que ja no volen o poden patir l'estrès de la Divisió d'Honor amb jugadores joves que encara no estan preparades per fer-ho. El resultat és un equip amb notes de qualitat però sense intensitat. Era el rival ideal per a que les joves jugadores del Sallent donessin el pas endavant que la marxa de la jugadora referent reclamava. 

Acostumades a descarregar la responsabilitat sobre les jugadores més experimentades, els primers atacs sallentins buscaven insistentment la Laia Muns a la boia. Va tenir prou encert perquè el Mataró B es tanqués en defensa i la línia exterior sallentina guanyés un metre per xutar amb força encert. A la fi del primer quart, l'avantatge de les bagenques era ja de cinc gols.

El Sallent va començar el segon quart amb la mateixa intensitat. Van arribar al  0 – 8 i llavors van decidir que el partit ja s'havia acabat. Llavors es va veure que el Sallent no té més qualitat que el Mataró B. Quan el partit va esdevenir un matx gairebé amistós, la diferència es va estabilitzar al voltat dels vuit gols. Només al final, quan el cansament de les maresmenques va aconsellar no arribar a la defensa de la zona 1 perquè tothom sap que una dretana des d'allà és inofensiva, es va tornar a eixamplar el marcador. Peirón va trobar forats inversemblants amb vaselines i pel pal curt i va portar el seu equip al màxim avantatge.

Mataró B: 1 J. Roda (aturades: 5) , 2 B. Gas, 3 L. Laste, 4 C. Tardio (1), 5 M. Tarragó, 6 E. Casals (3), 7 I. Jurado, 8 P. Fernández, 9 E. Comella (2), 10 A. Roca (1) i 11 C. Salva.
2/6 Gols en superioritat.
0/2 Gols de penal.

Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 9) , 2 L. Flores (1), 3 J. Boixader (2), 4 A. Martínez (1), 5 A. Toribio (1), 6 C. Puerta, 7 A. Casasayas (2), 8 E. Noguera, 9 L. Muns (6), 10 A. César (1), 11 C. López i 12 I. Peirón (5):
3/7 Gols en superioritat.
1/2 Gols de penal.

Parcials:  (0 - 5) (1 - 4) (3 - 3) (3 - 7)