14/12/14

El quart parcial desequelibra el matx

C.N. Sallent 6 -G.E.i.E.G B 8
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )

El quart parcial  i les moltes errades dels sallentins davant la porteria rival en jugades de clara ventatja van des equilibrar un partit marcat per la igualtat total des de el principi fins al final. Aquesta derrota deixa a l´equip amb molt poques possibilitats d´accedir a un grup de més nivell a la segona fase.

Al primer quart ja es va veure la igualtat a la piscina, molta lluita, molta defensa i perill a les dues porteries per firmar un parcial inicial de 2-2. Encara més competit el segon, amb parcial de 0-0 i la mateixa tònica al tercer 1-1 per arribar al descans amb 3-3 i la seguretat que el partit estaria marcat per qui fos capaç de agafar una avantatge al marcador de 2 gols. Els gols dels 3 primers parcials anotats per per I.Ruiz (2) i A.Garrido.

Canvi de camps i tot va continuar igual amb primera ventatja gironina igualada per A.Garrido, 4-4. A partit d´aqui petita desconnexió dels locals que va fer que els gironins agafessin la temuda renda de 2 gols que seria determinant, 4-6.

Al cinquè quart amb tota la artilleria a la piscina, algunes errades clares davant la porteria gironina van impedir l´acostament i per contra va arribar el 4-7, immediatament respost amb dos recuperacions al mig del camp amb bon treball defensiu per arribar al 6-7 al final del quart. Amb gols de I.Ruiz i A.Garrido, únics golejadors ahir de l´equip.

L´equip ho va intentar però va fallar les seves oportunitats, algunes molt clares per culminar la remuntada i un altre gol visitant va matar definitivament el partit, enterrant bona part de les aspiracions dels sallentins.
Bon arbitratge e R.López que només va assenyalar dos exclusions als locals en un partit molt lluitat.

Parcials: 2-2, 0-0, 1-1, 1-3, 2-1, 0-1
C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà, S.Vendrell, J.Tapia, A.Marín, I.Ruiz (3), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, A.Garrido (3), P.Pérez, M.Castro.

G.E.i.E.G. B: A.Benach, J.Quintano, X.Font (1), M.Fernández, J.Roger (1), N.Brugada (1), I.Font (1), M.Ramos, R.Riera (3), G.Lloret, I.Soler, M.Gatius (1).