14/12/14

Valuosa i suada victòria davant el Badia.

C.N. Sallent 12 -C.N. Badia 11
Lliga Catalana 1ª Divisió masculina

El Sallent retorna el camí de la victòria davant un lluitador Badia, que no va posar les coses gens fàcils i que a punt va estar de emportar-se la victorià. Només la falta d´encert dels jugadors vallesans i la bona defensa local van impedir que anotessin i fes possible la remuntada. Aquest triomf fa mirar als sallentins un altre vegada la part alta de la classificació.

De seguida el jugadors de Badia van ensenyar les seves intencions posant-se 0-2 al primer minut de partit fent que els locals es despertessin empatant amb gols de E.Casasayas i J.López molt ràpids i més de mig quart encara per davant, per arribar al final del quart amb 3-3 desprès d´intercanvi de gols, aquesta vegada, C.Talavera.

El segon quart va començar de la mateixa manera, intercanvi de gols amb avantatges del Badia que no va deixar en cap moment i últim gol providencial a 3 segons del final de quart que deixava al descans 6-6 en un vibrant partit. Gols en aquest quart de M.Bisbal (2) i J.López.

Canvi de camp i instruccions als dos conjunts per continuar lluitant i arriben les primeres avantatges sallentines amb 7-6 primer amb gol de S.Cabrera i 8-7 de J.López desprès contrarestades totes dues amb gols del bon boia visitant E. Martínez, 4 gols, que es va convertir en un mal son durant bona part del partit. Els dos següents gols van ser visitants posant els punts en perill, primer amb 8-10 i 9-11 posteriorment amb un K.Lenard no tant encertat ahir. Encara sort de l´últim gol sobre la botzina de M.Ruiz des de mig camp amb bot per la escaira.

Cansament als dos equips però no es podia parar. Només la màquina vallesana va donar símptomes de no funcionar tant bé i dos gols dels sallentins, novament M.Ruiz i un altre vegada l´incombustible J.López, amb el seu quart gol particular, van poder fer realitat la remuntada davant un bon equip que no sabia com anotar enfront una defensa molt concentrada. Amb 2,22 per jugar els sallentins van defensar els punts amb molt encert.
Bon arbitratge a carreg de R.López i D. López que només van assenyalar 2 exclusions als sallentins i 3 als visitants en un partit molt intens i de molta lluita.

Parcials: ( 3-3, 3-3, 4-5, 2-0 )
C.N. Sallent: K.Lenard, ;.Bisbal (3), A.Giménez, S.Cabrera (1), A.Blanco, E.Casasayas (1), G.Lafoz, C.Talavera (1), M.Ruiz (2), J.López (4), F.Comellas.

C.N. Badia: O.Manzanal, J.Ruiz (2), E.Martínez (4), J.Soler, C.de la Cerda (2), O.Nonell, A.Rodríguez, D.Daza, I.Luna (1), A.Pérez, M.Senar (2), M.López, J.Flores