21/12/14

Al Sallent se li arronsa el braç.

G.E.i.E.G 6 -C-N. Sallent 5
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina.
Jordi López havia anunciat que el partit contra el GEiEG definiria les aspiracions de l'equip aquesta temporada. Les jugadores n'eren conscients i van començar el partit mol motivades i concentrades.

En poc més de cinc minuts de joc havien aconseguit una renda de tres gols. El partit estava encarrilat, Bisbal estava inspirada, César feia que no es trobés a faltar Muns. Les bastides, però, van resultar febles. Un gol de Basteras va ser suficient per fer tremolar tot l'edifici. El primer quart ja no acabaria amb un contundent 0-3, sinó amb un emocionant 1-3. I la por es va ensenyorir de les jugadores sallentines. Només Bisbal s'atrevia a xutar i, de mica en mica, les ajudes defensives basculaven més decididament cap a aquesta jugadora. Les altres xutaven poc i, quan ho feien, les pilotes anaven fora o arribaven toves a les mans de López. Malgrat el poc encert ofensiu, la intensitat defensiva va permetre l'equip bagenc mantenir l'avantatge fins al final del tercer quart.

Quan al segon minut del darrer quart, Basteras va aprofitar una superioritat per reduir la diferència al mínim, 4 – 5, la por del Sallent es va convertir en pànic. El GEiEG va olorar el pànic i es va llançar a la jugular del rival. Cada pilota que arribava a Bisbal era defensada per tres i quatre rivals. Des de la banqueta visitant, es reclamaven faltes que els àrbitres no xiulaven. Quan Santos empatava el partit, les gironines ja es veien guanyadores. De penal, la veterana Gacen va posar el GEiEG per primer cop pel davant  al marcador.

Quan faltaven dos minuts, el Sallent va tenir una superioritat per empatar el partit, però no la va aprofitar. A la següent jugada, les gironines tampoc van aprofitar una altra situació de jugadora de més per sentenciar el partit. El Sallent només tenia una oportunitat per empatar el partit. La pilota va arribar, com sempre, a Bisbal. Quatre jugadores s'hi van abraonar per recuperar la pilota. A tots els partits igualats, a tots els esports, a totes les competicions, als àrbitres els costa molt xiular alguna cosa als minuts finals. Aquest cop tampoc ho van fer.

GEiEG: 1 A. López, 2 E. Santos, 3  A. Soler(1), 4 A. Saavedra, 5  J. Serena(1), 6 E. Sodria, 7 M. Brugada, 8  M. Gacen(1), 9 A. Font (1), 10 L. Basteras (2), 11 I. Figueres, 12 G. Brugués.