Sumem dos punts davant el GEiEG

G.E.i.E.G 6 -C.N. Sallent 13
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina
Foto d´arxiu: José Ruiz

Sumem dos punts més que en fan estar a la part alta de clasificació, complint amb el que era esperat davant la visita a Girona, últim classificat de la lliga. El partit no va ser excesivament bo, però poc a poc l´equip va anar imposant la superioritat a mida que avançava el partit, sobretot desprès dels descans.

Primer quart fred, on els homes d´angel Peirón no aconseguien imposar-se als locals i de fet el primer en avançar-se va ser l´equip grupista per arribar al final de quart amb empat a un despès del gol de de A.Blanco.

Novament s´avança l´equip gironí a l´inici del quart, respost ràpidament per J.López i posteriorment E.Casasayas en superioritat donava el primer avantatge, per acabar amb un intercanvi de gols i que feia arribar als sallentins un gol dalt amb parcial de 2-3. Gol de A.Blanco.

Intercanvi de camps i dos gols seguits donava un clar avantatge de 3 gols, i desprès de gol gironí, dos gols més dels visitants feien arribar la diferencia a 4 gols, amb 4-8 retallat al final de quart pels gironins,. Parcial de 2-4 amb gols de A.Blanco (2), C.Talavera i A.vilarasau de penal.

L´últim quart va ser de clara superioritat sallentina que anava imposant-se als locals que cada vegada anàvem a menys. 5 gols seguits van posar el resultat en 5-13 a 47 segons del final i escurçat a l´últim atac local per deixar un parcial definitiu de 1-5. Gols d´aquest quart de C.Talavera (2, 1 de penal ), A.Blanco, A.Vilarasau i X.Ramos en el seu debut aquesta temporada a l´equip absolut.
Arbitratge amb 14 exclusions i 2 penals per part gironina i només 2 exclusions sallentines.

Parcial: 1-1, 2-3, 2-4, 1-5
G.E.I.E.G: M.Franco, E.Sangenis, M.Benach, D.Cuesta, J.Savadò (1), G.Donzelli, O.Mas, E.Sanchez (1), S.Durant (1), A.Prades(1), G.Hutnner (1)

C.N. Sallent: K.Lenard, A.Montalà, A.Gimenez, S.Cabrera, O.Muns, E.Casasayas (1), X.Ramos (1), A.Blanco (5), C.Talavera (3), A.Vilarasau (2), J.López (1), R.Boixader