21/12/14

El cadet Masculi amb pas ferm

Andorra Taurons Encamp 2 -C.N. Sallent 28
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A)

Victorià aclaparadora dels sallentins desplaçats a Andorra pe enfrontar-se als Andorrans debutants en la categoria que res podien fer davant la major experiència i tècnica dels sallentins. Els gols van anar caient amb molta facilitat des de l´inici fins al 0-14 on l´equip andorrà va poder anotar el seu primer gol, pagant el fet d´haber començat en una categoria on ja es pot veure un bon nivell a la majoria d´equips.

Partit sense historia i els gols es van anar sumant amb molta facilitat, i ja al final del primer quart presentava un clar 0-6 que es va incrementar amb 7 gols més fins al 0-13 a mig partit. L´equip Andorra encara curt de recursos i molt tou, només podia aguantar el vendaval de joc visitant que sense fer excessos se sentia molt còmode amb el seu joc.

Canvi de camps i tot i continuar la mateixa tònica arriba el primer gol local per acabar firmant un parcial al final del quart de 1-5 amb jugadors menys habituals jugant molts minuts. L´últim quart va acabar de definir la golejada amb l´equip local cada vegada més apagat física i moralment davant l´allau de joc sallenti. Aquest últim parcial, 1-10, va deixar el marcador en un definitiu 2-28 en un partit sense historia que serveix per continuar la bona marxa que ha demostrat l´equip i acabant l´any com a lider del seu grup empatat al capdavant amb el CN Poble Nou i refermant les seves opció de entrar en el grup que jugara les places de promoció d´ascens.
Arbitratge fàcil i sense problemes que va assenyalar 4 exclusions i 1 penal als locals per nomes 1 als sallentins.

Parcials: 0-6, 0-7, 1-5, 1-10.
A. Taurons: O.Caro, R.González, E.Vidal, N.Garcia, M.Agudo (2), A.Caro, A.Jauregui, G.Meurs, V.Gil, A.Urquijo

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), Raul R. (9), David R. (2), Ivan R. (1), U.Rodríguez (1), A.Noguera (8), J.Palacios (5), G.Batanero (1)