14/12/14

El Sallent no es relaxa amb la visita del cuer

C.N. Sallent 23 -C.W. Figueres 0
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Femení
 Crónica: Mariano Puerta     Foto d´arxiu: Mike Lenard

Dissabte visitava Sallent el cuer. Havia de ser un partit fàcil, i ho va ser. Ara mateix, sembla que l'Horta guanyarà la lliga i les altres dues places per al Campionat d'Espanya es jugaran entre cinc equips. Al final, entrar o no al campionat pot dependre de qualsevol detall, per exemple d'aquell partit contra un rival inferior que es va jugar sense intensitat i al que no vas marcar tants gols com un altre dels equips implicats a la lluita pel tercer lloc.

En dos minuts, les empordaneses  van ser castigades pels àrbitres amb dues exclusions i pel Sallent amb dos gols de les cadets César i Puerta. Bisbal, que jugava dissabte més escorada a l'esquerra va tenir menys ocasions per xutar, però, des d'aquesta posició trobava amb més facilitat a Muns a la boia. Un gol de Bisbal i dos de Muns van completar el 5 a 0 del primer període.

El Figueres nedava menys i les recuperacions de pilota del Sallent es convertien en fàcils contraatacs. Quan les bagenques van comprovar com era de productiva la defensa, van mossegar una mica més. Sense excedir-se en l'agressivitat (no va ser fins al darrer període que es van assenyalar dues exclusions al Sallent, i una va ser per no deixar servir una falta), el Sallent  obligava al Figueres a esgotar la possessió, concedia només llançaments llunyans o, directament, robava la pilota per acabar la jugada en situacions fàcils d'un contra un o dos contra un.

Amb una diferència tan clara, l'entrenador sallentí, Jordi López, va donar minuts a les jugadores menys habituals. Aquestes, amb més “fam” que les titulars, van mantenir la intensitat en el joc i van continuar eixamplant l'avantatge fins al 23 a 0 final.

Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 1) , 2 A. Baró, 3 J. Boixader (1), 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (5), 6 C. Puerta (2), 7 L. Flores (2), 8 E Noguera (1), 9 L. Muns (5), 10 A. César (4), 11 C. López (1), 12 I. Peirón (1), 13 L. Puiggrós (aturades: 4) ,
6/9 Gols en superioritat.
0/3 Gols de penal.
Figueres: 1- M. Cuixart 2- V. Garriga 3- C. Congost 4- A. Pons 5- P. Oros 6- H. Font 7-C. Oros 8- P. Carrasco 9- N. Nierga 10-C. Fuentes 11-B. Aguilera 12- Xenia Segura.
0/2 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
3 Eliminats.

Parcials:  (5 - 0) (7 - 0) (6 - 0) (5 - 0)