Tot i perdre, continua la progressió

C.N. Sallent 1 -C.N. Mataró B 8
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )
Foto d´arxiu: Miguel Herrera

Bon paper dels petits de la casa que tot i la esperada derrota davant el lider imbatut del grup van aconseguir millorar molt el resultat davant el de la primera volta al partit jugat a la piscina mataronina on es va tancar el marcador en 15-0 demostrant els progressos dels petits.

Ja es comença a veure un equip de waterpolo, els nois guarden posicions, s´atreveixen a llençar, pressionant i recuperant. I tot i els errors del principiants que propician ocasions clares als rivals, continuan en linea ascendent a cada partit que jugan.

La superioritat dels mataronins amb més anys d´experiencia en va fer palesa poc a poc tot i aguantar el primer quart nomes amb 0-1. El rodet mataroní va deixar clara la superioritat amb 0-3 de parcial al segon quart i un 0-2 al tercer deixava el marcador amb un clar 0-6 a la mitja part amb els sallentins intentant anotar el seu golet i que el rival no tanques el marcador.

La benevolència del rival en les alineacions i la lluita continuada dels petits va fer que aguantessin dos quarts sense rebre cap gol, fet que els deixava amb un últim quart per jugar i la seguretat que no tindrien temps per tancar el partit i aconseguirien una derrota molt més curta del que s´esperava. Els gols visitants posaven el marcador en 0-8 i a 18 segons del final l´esperat i lluitat gol de J.Tapia que tancava el partit amb 1-8.

Bon paper dels nois, que no tornaran a jugar fins al gener els dos importants partits que resten del grup i on tenen moltes aspiracions de quedar segons per disputar la segona fase en un grup de nivell.
Arbitratge sense problemes amb una única exclusió per part sallentina.

Parcials: ( 0-1, 0-3, 0-2, 0-0, 0-0, 1-2 )
C.N. Sallent: C.Florin, J.Tapia (1), J.Andrevi, P.Gil, H.Vicente, D.Pérez, R.Fargas, P.Palacios, G.Diaz, G.Ballesteros, R.Urbano, L.Ormenisan

C.N. Mataró B: L.Koome, V.Isern (1), J.Palomino, U.Estatuet (2), I.García (2), A.Aparicio, M.Mora (2), M.Ramírez, A.Graupera, M.Bertran, E.Ladero, B. Blanch (1), V.Aluma, M.Sánchez.