21/12/14

Placid triomf del Juvenil

C.N. Sallent 14 -C.N. Igualada 6
Lliga Catalana Juvenil Masculí

Segon triomf consecutiu dels juvenils que van aprofitat la visita del cuer Igualada per seguir sumant i agafant forces aquest final d´any per continuar la seva escalada a la classificacio quan retorni la competició passades festes. L´equip de l´Anoia, encara va ser capaç de presentar certa oposició al primer quart però els dos següents van deixar molt clara la superioritat local.

Primer quart per anar agafant poc a poc el ritme de partit amb dos gols firmats per A.Montalà en llançament de més enllà de 5 metres i X.Ramos transformant un penal provocat per ell mateix, semblava que tot fluïa, i a 13 segons del final gol visitant de I.Guillem a la boia que transformava el seu primer gol dels 4 amb que acabaria el partit amb una molt bona actuació.

Segon quart i l´equip amb l´objectiu més clar, i arriba l´allau de gols locals que trobavan espais amb facilitat per continuar eixamplant l´avantage. 5 gols seguits van posar un 7-1 a 40 segons del final escurçat a la última jugada del partit en error defensiu de marcatge. Els gols locals de R.Ruiz, A.Noguera (2, 1 de penal ) i M.Manrique (2).

Intercanvi de camps i els sallentins continuaven fent un bon joc i trobant posicions de llançaments que no podien ser aturades pel porter visitant. Primer dos gols, reduïts per I.Guillem i posteriorment 3 gols més i fallant un penal deixaven el marcador en un definitiu i clar 12-3. Els gols d´aquest quart obra de X.Ramos (3), M.Manrique i M.Guirado.

L´últim quart amb la feina feta l´equip es va relaxar i es va poder donar molts minuts als jugadors menys habituals. controlant el partit fins al final amb un parcial de 2-3 Després de 3 gols seguits dels visitants quant el marcador era de 14-3. Cal destacar la errada en 2 penals més que per sort no han fet falta en aquest partit.
Bon arbitratge a carreg de D.Gómez i A.Izquierdo que van assenyalar 3 exclusions als locals per 4 al visitants i 5 penals.

Parcials: 2-1, 5-1, 5-1, 2-3
C.N. Sallent: JX. Pallares, M.Manrique (3), A.Noguera (2), R.Ruiz (2), X.Ramos (4), M.Guirado (1), J.Arjona (1), A.Montalà (1), J.Palacios, R.Pujol.

C.N. Igualada: D.Ontoria, R.Onieva, M.Arnau, I.Guillem (4), B.Ollé, Q.Vilarrubias (1), T.Mallofré (1), A.López, K.Casado