27/10/14

Seguim creixent en il-lusió

C.N. Mataró B 15-C.N. Sallent 0
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )
Crónica: Jordi López    Foto: Miguel Herrera

Aquest cap de setmana ha estat especialment il·lusionant ja que hem entrat en competició amb l'equip Aleví. Els resultats i els grans equips estan molt bé, però la base de tot és la cantera i poder anar creant dia a dia futurs waterpolistes ... i en això estem, en un període llarg i feixuc com tot en els seus inicis però que han d'assegurar el futur de l'entitat.


Malgrat la derrota abultada, no podem sortir decebuts. Hem fet el primer pas que era crear l'equip Aleví i fer-lo competir. Evidentment tenim molta feina per endavant, acabem de començar, molts jugadors no havien disputat mai un partit oficial i això es nota quan t'enfrontes a equips que ja tenen una petita trajectòria al darrera.

Però això no ens farà baixar els braços, tenim la il·lusió per bandera i un grup de nens disposats a treballar dur per arribar a gaudir d'aquest esport i en això dedicarem els nostres esforços. 

Ara tots (jugadors, tècnics i pares) sabem realment on som, només ens queda progressar i anar endavant ja que els xavals estan entrenant cada dia per millorar i assolir abans del que molts es pensen resultats positius. 
Però com els deia dissabte, el resultat ara no és el més important, per nosaltres l'objectiu és créixer, no sabem amb quina progressió, però créixer dia a dia.