12/10/14

Els 2 primers punts, sobre la botzina

C.N. Martorell 7-C.N. Sallent 8
1ªDivisió Catalana Absoluta Masculina

Comença la temporada dels absoluts amb els 2 punts en joc davant el CN Martorell. victorià final, aconseguida només a falta de 8 dècimes en jugada de superioritat i llançament sobre la botzina final de S.Cabrera.
Primer quart igualat tal i com reflexa el parcial, 1-1. Es van avançar els jugadors de Martorell en llançament de Romartinez i M.Bisbal va empatar de penal.

Segon quart i primer cop d´efecte dels sallentins que agafaven ventatja amb gols de M.Ruiz i J.López en dos atacs consecutius, retallat per part local per Barragan i novament respost per E.Casasayas, firmant un segon parcial de 1-3 que posava el 2-4 al descans.

El conjunt local va sortir amb molta empenta al tercer quart empatant a 4. M.ruiz i O.Rey deixaven el lluminós en 4-6. Empat novament i posterior intercanvi de gols fins arribar al 7-7 al final del quart amb gol sallenti de C.Talavera.

Últim quart amb molts nervis i difícil compromís per solventar en una de les piscines més difícils. El quart es va anar succeint sense encert, nomes sobre la botzina en superioritat i després del temps mort d´Angel Peiron va arribar el gol definitiu.

Cal destacar la tornada a la porteria de D.Valdespina i el debut de J.López (tornada), A.Blanco i A.Vilarasau, les tres noves incorporacions de l´equip a qui donem la benvinguda.
Arbitratge a carreg de X.Godoy i O.JaumeAndreu que van xiular 8 exclusions i 2 penals als locals per 7 exclusions als sallentins.

Parcials: 1-1, 1-3, 5-3, 0-1.
C.N. Martorell: V.Negre, C.Bilbao (1), A.Lucena, C.Sañudo (2), A.Cristobal, F.Valera, D.Negre, D.Romartinez (3), JL Barragan (1), M.López, X.Carrillo, P.Arqué, J.Cruz.

C.N. Sallent: D.Valdespina, M.Bisbal (1), E.Casasayas (1), S.Cabrera (1), A.Vilarasau, O.Muns, O.Rey (1), G.Lafoz, C.Talavera (1), M.Ruiz (2), J.López (1), A.Blanco, R.Boixader.