19/10/14

El cadet torna a golejar

C.N. Sallent 29-C.N. Sant Adria / WUA 2
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23 A )

Victorià aclaparadora i massa fàcil davant de l´altre equip fluix del grup. Que de forma anecdòtica, ens dona el liderat en espera del pròxim partit davant el "coco" de la categoria, el CN Catalunya, on es veurà realment quin es el nivell de l´equip que a priori sembla just tot i que els partits s´han de jugar.

Els parcials es van anar succeint sense que l´equip combinat de Sant Adria i Autonoma pugues fer gaire cosa davant de la experiència dels jugadors sallentins que anaven encadenant jugades de perill davant la poca oposició del rival fins arribar a la fi del quart amb un clar 8-1.

La tònica es va anar repetint en tots i cadascun dels quarts que van acabar amb parcials de 3-0, amb molts dels nois nous a l´aigua i 9-0 i 9-1 per tancar el resultat final en un clar i rotund 29-2.

La única cosa positiva del partit es el repartiment de minuts entre els mes joves i que els gols van estar molt més repartits que al primer partit davant l´Andorra. Sorprèn que un dels nous jugadors i sense haver jugat cap partit fins ara, l´Unai, ja porti 3 gols anotats en els dos partits que ha jugat fins ara i el gol directe de porteria de J.Vila.
Arbitratge a carreg de R.Gómez que va sancionar amb 2 exclusions als locals per 4 exc. i 3 penals als visitants.

Parcials: 8-1, 3-0, 9-0, 9-1
C.N. Sallent: J.Vila (1), A.Ballestero (3), Raul Ruiz (6), David Ruiz (6), Ivan Ruiz (3), G.Alvárez, U.Rodríguez (2), I.Pérez, J.Palacios (5), G.Batanero, A.Garrido (3).

Sant Adria/WUA: A.Pérez, M.Luque, R.Hernández, E.Portadella, S.Varas, J.Rodríguez, N.Aguinaga, T.Romeu (2)