1/10/14

Crónica I torneig Nacional Aleví Mixt WP

Acabat el torneig i desprès d´un parell de dies fem aquest article fent un balanç positiu de la experiència que hem viscut tots plegats aquest passat cap de setmana 27 i 28 en la disputa del I Torneig Aleví. Hem rebut moltes felicitacions, molts elogis, fet que no ens ha de fer perdre el cap i continuar tenint els peus a terra fent autocrítica per ser capaços de identificar els nostres errors i ser capaços de corretgir-los en properes edicions.

Ha estat un mes intens de preparatius, nervis, estres on no veiem la manera de sortir-nos. Però quan va sonar el xiulet el primer partit tot va canviar, vem començar a gaudir. Veure la lluita i la passió d´uns nans petits dintre i fora de l´aigua no te preu. Més encara les seves cares de felicitat quan reben les medalles que per sort vem poder donar a tots els participants. 

Pel que fa a la vesant purament esportiva, desprès de veure els 42 partits, el torneig ha tingut un molt alt nivell. Amb la presencia de clubs de renom. Hem pogut veure la evolució de nens i nenes que tècnicament ja sorprenen i que a ben segur algun dia arribaran a ser jugadors dels equips punters del nostre bonic esport. Igualment també hem pogut veure jocs col·lectius d´equip de molt alt nivell, amb els conceptes molt clars del que ha de ser un joc d´equip on prima el grup sobre les individualitats.
La clasificació final ha estat:
  1. Club Natació Sant Andreu Masculí
  2. Club Waterpolo Segura
  3. Club Natació Terrassa
  4. Waterpolo Godella
  5. Club Natació Rubí
  6. Club Natació Sant Feliu Masculí
  7. Club Natació Sant Feliu Femení
  8. Club Natació Sallent B
  9. Club Natació Olot
  10. Club Natació Badia
  11. Club Natació Sant Andreu Femení
  12. Club Natació Sallent A.
A l´apartat individual el màxim golejador del torneig va ser el jugador del CN Sant Andreu Masc ( S. Barreda ) amb 20 gols.
El porter menys golejat el també jugador del CN Sant Andreu Masc. ( S. Rojas ), empatat amb el porter del CN Terrassa ( Eric Hidalgo ). La  organització va decidir premiar amb el trofeu al jugador barceloní al no disposar d´un segon trofeu per tal apartat.

Només queda agrair i donar les gràcies a tots el clubs participants la confiança, sobre tot als de fora de Catalunya per la despesa econòmica que implicava la seva participació, pares, patrocinadors, col-laboradors ( pares i  integrants de equips base del CN Sallent ) i al nostre petit gran club que han fet possible que es complis el somni d´uns quants bogos pel waterpolo.
Esperem poder repetir la experiència el pròxim any. A Reveure.
Resultats i classificació : ( enllaç I Torneig Aleví )