L'eficàcia del Sallent resulta determinant.

C.N. Sallent 21 -C.N. Mataró B 6
Lliga Catalana 1ª Divisió Absoluta Femenina
Crónica: Mariano Puerta

Mentre el món es paralitzava per veure el tercer partit del segle d'aquest any, nosaltres miràvem un partit de waterpolo, femení, a comarques, i ni tant sols a la capital, a Sallent. Un esdeveniment quatre cops minoritari, però un bon espectacle.

El Sallent va començar el partit amb molta intensitat, aprofitant l'encert de Muns (tres gols al primer quart) per estabornir el rival. Un rival que tenia moltes dificultats per trobar porteria i que veia com Peirón aturava els pocs llançaments que anaven entre els tres pals. El primer quart va acabar amb un contundent 5 a 0 i el partit semblava encarrilat per a les locals.

Al segon quart, el filial mataroní va intentar aixecar una mica el cap i el Sallent va respondre amb més intensitat defensiva. Les jugadores locals més joves no sempre van administrar bé la intensitat defensiva i van ser sancionades amb les primeres exclusions, però l'equip maresmenc continuava negat en atac i no va saber aprofitar cap de les situacions de jugadora de més que van gaudir durant aquest període. A la mitja part, el marcador era 10 a 2. Ni rastre de reacció visitant.

La piconadora continuà funcionant al tercer període. El Sallent defensava amb intensitat i atacava amb fluïdesa. Com un transatlàntic que avança sense que les petites ones condicionin el seu rumb, l'equip local s'allunyava al marcador sense que les exclusions afectessin la seva defensa. El gols entraven com ordenats per un metrònom.

Només en arribar el darrer quart, vam veure alguna concessió defensiva. L'entrenador local va acabar el partit alineant a sis jugadores cadets a les posicions de camp. Un homenatge a les jugadores absolutes, que s'havien guanyat el descant; i un premi a les joves que s'havien guanyat el dret a ser considerades grans.

Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 12) , 2 A. Toribio, 3 A. Casasayas (1), 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (6), 6 C. Puerta (2), 7 L. Flores (1), 8 E. Noguera (1), 9 L. Muns (5), 10 A. César (2), 11 C. López i 12 I. Peirón (2).