26/10/14

Les "contres" gran enemic del Sallent

C.N. Montjuïc 9 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Masculí

Difícil d´explicar que l´equip que tan bon partit va fer el cap de setmana passat avui no s´assemblés gens al del passat partit, tot i les 5 baixes ( 4 d´ells titulars ), s´esperava més. I no es fàcil d´explicar que el 5-0 dels dos primers quarts siguin tots 5 gols de contraatac. Per la part positiva el debut de Kevin Lenard sota pals oferint un bon partit, tot i no estar encara en la seva millor forma física, ha aturat 2 un contra un i 1 penal i res a pogut fer per evitar la derrota dels sallentins en un mal partit.

Primer quart desastrós, 4 jugades a la contra deixaven el lluminós en 4-0 i el partit practicament impossible, però el segon quart tampoc ha estat gaire millor, una nova jugada a la contra posava el 5-0 i l´atac sallentí es mostrava inoperant davant la porteria rival. Encara podia haver estat pitjor si K.Lenard no hages aturat el penal amb el que es va castigar als sallentins.

Amb el canvi de banquetes, van arribar els primers gols, O.Rey i O. Muns donaven una mínima esperança tallada de seguida amb 2 gols per part local, que amb 7-2 i 4 minuts del tercer quart per jugar feia practicament impossible qualsevol reacció, per postres, penal fallat i intercanvi de gols per tancar el quart amb 3-3 de parcial.

L´últim quart nomes ha estat un pur tramit i al gol inicial local, A.Vilarasau ha respost amb 2 gols per tancar el lluminós amb el 9-5 final que deixa no gaire bon sabor després de veure el partit del cap de setmana passat. Confiem en la recuperació de l´equip de cara als propers partits en una lliga que es demostra una vegada més molt igualada i molt dura.
Arbitratge a carreg de JJ.Aymnerych i A.Olmos que ha xiulat 7 exclusions i 1 penal a tots dos equips, amb targeta vermella a E.Casasayas per protestar una decisió arbitral.

Parcials: 4-0, 1-0, 3-3, 1-2
C.N. Montjuïc: V.Gispert, A.Sanchez (2), A.Vilanova, M.Iniesta, J.Lloret, V.Pérez, A.Sanchez, S.Rodríguez, M.Lloret (1), G.Herrera (1), A.Fernández, O.Masip (5), T.Avila.

C.N. Sallent: K.Lenard, A.Blanco, A.Giménez, S.Cabrera, M.Prat, O.Muns (1), O.Rey (1), C.Talavera (1), A.Vilarasau (2), E.Casasayas, A.Montalà, R.Boixader.