26/10/14

Millora de l´infantil davant el Barceloneta B

C.N. Sallent 5 -C.N. Barceloneta B 20
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )

Molt millor la imatge que oferia el jove equip sallentí en construcció al qual li comencem a veure més coses de les mostrades al primer partit davant el Barcelona. L´equip va aguantar dos quarts perfectament i fins i tot va ser capaç de anotar 5 gols i obligar als barcelonins a anar fins al final del cinquè quart per tancar el marcador.

Tot i que de arrancada va ser un 0-2, A. Marín va escurçar amb 1-2 i posteriorment I.Ruiz 2-3 de penal, arribant al final del quart amb 2-4. El següent quart l´equip continuava posant les coses difícils, i l´equip mariner no podia escapar-se al marcador. Novament l´especialista I.Ruiz de penal tornava a escurçar 3-6 i posteriorment 4-8 fent un bon partit i sense abaixar el braços davant un rival molt poderós.

Les rotacions obligatòries en aquesta categoria evidentment van començar a notar-se per part sallentina amb a plantilla molt més curta d´efectius que no pas la barcelonina, el parcial d´aquest quart així ho demostra, 1-7 amb gol novament de I.Ruiz, sobre la botzina en llançament llunya.  la mitja part 5-15.

Tothom pensava que havia acabat però van tornar a aguantar un altre quart més, parcial de 0-1 nomes i nomes cap a les postrimeries del cinquè quart l´equip barceloní va poder tancar el marcador amb un parcial de quart de 0-5. L´últim quart purament anecdòtic es va tancar amb un 0-3 final
Per part sallentina es va sancionar amb 2 exclusions i 1 penal, per 3 exclusions i 2 penals a l´equip mariner.

Parcials: ( 2-4, 2-4, 1-7, 0-1, 0-4,....)
C.N. Sallent: I.Valenti, E. Masplà, I.Gil, P.Palacios, A.Marín (1),I.Ruiz (4), A. Pardo, J.Tapia, R.Herrera, A.Garrido, M.Castro, M.Castro, G. Diaz

C.N. Barceloneta B: JA Rocamundi, N.Nazir (3), A.Fernandez (4), M.Huguet (2), J.Bruce, C.Couso, M.Stotmart (5), R.Casabella (2), A.Genoni (2), A.Acedo (1), J.Dolz, B.Mestres, A.Alegre, B.Martín (1).