26/10/14

El juvenil lluita pero no pot amb el Sant Andreu.

C.N. Sant Andreu 15 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Molta lluita avui per part dels nois a la piscina del Sant Andreu, i poc fruit, amb un resultat potser massa ampli que no reflexa la diferencia real. Segurament han tingut molt a veure que l´equip mou encara lenta la pilota, que han jugat massa allunyats els exteriors de la porteria rival degut a la pressió i que els boies que estaven fent mal no han tingut totes les pilotes que potser haurien necessitat. Però sensació de retornar al bon camí i continuar assentant-se a aquesta dura categoria.

El primer quart, l´equip com sempre lleugerament temeros i més centrat en tancar la seva porteria fet que els ha fet encaixar 2 gols seguits. Tot i això l´equip ha reaccionat i amb gols de X.Ramos en superioritat a la boia i A. Montalà transformant un penal generat per X.Ramos, posaven la igualada. Primer una errada en defensa i després el primer penal deixaven el parcial en 4-2.

L´equip ha sortit bé, però s´ha descentrat davant el concert de xiulet per part arbitral on queien les exclusions i els penals nomes d´un bàndol, tancant el parcial amb un dur 4-0 que deixava el marcador al descans amb 8-2.

A l´intercanvi, 2 gols dels locals que mostraven la seva superioritat com a equip portaven el partit a 10-2, retallat amb potent i col-locat xut de M.Manrique. Al final del quart 11-3 ja definitiu.

L´últim quart ens ha deixat dos bonics gols pels sallentins, primer M.Manrique en vistos reves des de la boia i R.Ruiz en tir col-locat feien que el marcador final quedes en 15-5 massa abultat, masses errades al tirs, un penal fallat, xuts massa llunyans i la bona actuació del porter local han evitat millor bagatge pels sallentins. Positiu dir que a l´equip no se li ha agafat ni una sola vegada a la contra.
Arbitratge a carreg de J Verdejo i X.Izquierdo que han assenyalat 9 exclusions i 2 penals als locals per 7 exclusions i 3 penals als sallentins.

Parcials: ( 4-2, 4-0, 3-1, 4-2 )
C.N. Sant Andreu: L.Ferrera, X.Bonilla, P.Badia (3), A.Martinez (1), E.Tarruel (1), C. Martín, J.Bertran (4), M.Bidal, A.Alvaro (2), J.Sanchez, R.Rustarazo, E.Ramirez (2), E.Carrasco, M.Rams (2).

C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique (2), G.Reguant, Raul R. (1), X.Ramos (1), M.Guirado, J.Arjona, David R., A.Montalà (1), J.Palacios, R. Pujol.