19/10/14

El Sallent presenta les seves credencials.

C.N. Sallent 19 C.N. Martorell 10
Lliga Catalana 1ª Divisió absolut femení
Crónica: Mariano Puerta


Tot i la derrota a Horta a la primera jornada, el Sallent havia deixat bones sensacions. Els afeccionats esperaven confirmar aquestes sensacions al primer partit a casa.

Les noies d'en Jordi López van deixar clar que, aquesta temporada, volen viatjar per la part alta de la classificació. Des de bon començament, van trobar que el punt feble del Martorell era, ahir, la porteria. Els llançaments llunyans del Sallent entraven, les defensores exteriors no podien tancar-se sobre la boia i aquesta podia rebre amb avantatge. Una mostra de com és d'important l'equilibri ofensiu. Sense ratxes espectaculars, el Sallent no va permetre cap reacció del Martorell i, gota a gota, gol a gol, va anar eixamplant l'avantatge. Fins arribar al contundent resultat final: 19 a 10. 

No sempre va funcionar amb fluïdesa l'atac bagenc, però, quan les coses no rutllaven, Bisbal aprofitava les faltes directes per anotar des de fora dels cinc metres. I quan la pilota circulava bé, acabava a les mans de Muns que, des de la boia, anotava amb facilitat. La cursa golejadora la va guanyar Muns, 7 a 6, sobre la botzina, com una mostra més de l'equilibri que, en tot moment, va presidir el joc de les sallentines. 

El partit es va decantar per l'encert. Mentre el Sallent va convertir en gol 17 dels 27 llançaments que va fer en joc, el Martorell es va quedar amb 10 encerts de 30 intents. Especialment dolorosa va ser la sèrie d'Oviedo, que va necessitar xutar 8 cops per anotar el seu únic gol. Dissabte vinent, contra el filial del Mataró, un altre cop a casa, el Sallent haurà de confirmar el bon joc mostrat aquesta setmana.

Fitxa tècnica:
Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 4) , 2 A. Toribio, 3 J. Boixader (1), 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (6), 6 C. Puerta (1), 7 A. Casasayas (2), 8 I. Ortiz, 9 L. Muns (7), 10 A. César, 11 C. López (1), 12 I. Peirón.
2/3 Gols en superioritat.
2/3 Gols de penal.

Martorell: 1 J.Alarcón (aturades: 1) , 2 M. Rengel , 3 S. Aparicio , 4 L. Hela , 5 J. Cristóbal (2), 6 L. Gesti , 7 C. Ferrer (3), 8 García (1), 10 L. Oviedo (1), 11 T. Lloret (3).
2/13 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.

Parcials: (5 - 2) (5 - 3) (4 - 3) (5 - 2)