19/10/14

Clara derrota del Sallent a la piscina del vigent campió.

C.E. Mediterrani 21 -C.N. Sallent 4
LLiga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta

A les categories inferiors, les referències de temporades anteriors no serveixen de molt, però el campió de Catalunya i Espanya de la temporada passada és el campió de Catalunya i Espanya. 

Les noies del Sallent es van llençar a la piscina amb el cap fora del partit. Alguna falta de concentració va ser flagrant. A aquesta categoria ja no pots condemnar al teu equip a un penal perquè no te n'adones que t'han assenyalat exclusió temporal. 

Passats els primers minuts de distracció, les bagenques van intentar plantar cara. Ho van aconseguir mentre a l'aigua hi havia igualtat d'efectius, però el Mediterrani va aprofitar totes les superioritats que va tenir. El Sallent, per la seva part, va veure com 7 situacions de superioritat se n'anaven en orris. L'equip de Sants, que porta l'agressivitat defensiva al seu ADN, veia que el seu rival no castigava cap dels seus excessos i no tenia cap motiu per afluixar la defensa. Pujar un punt la velocitat de circulació de la pilota i la precisió de les passades serà el camí que ajudarà aquest equip a competir contra els difícils rivals que tindrà aquesta temporada.

Mediterrani: 1 M. Faura, 3 C. Díaz (4), 4 A. Carrero, 5 P. Sánchez, 6 H. Velasco (3), 8 C Ximénez (2), 9 M. Víctor, 10 B. Piñol (1), 11 J. Guerra (3), 12 A. Aznar (8), 13 N. Grau.
4/4 Gols en superioritat.
3/3 Gols de penal.

Sallent: 1 L. Puiggrós, 2 L. Cruz, 3 J. Boixader, 5 A. Toribio (1), 6 C. Puerta (1), 7 L. Flores, 8 E Noguera, 9 C. López (1), 10 A. César, 12 J. Peirón (1).
0/7 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.

Parcials: (6 - 1) (5 - 0) (4 - 2) (6 - 1)