12/10/14

Tot i la derrota força contents

C.N. Molins de Rei 14-C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Contents. Perquè?. Doncs perquè tant els nois, com l´entrenador, com els acompanyants hem sortit amb la sensació de haver fet un bon partit davant d´un rival que inspirava certa por. Sense perdre la compostura, plantant cara, evitant les contres rivals i lluitant molt. Només als últims minuts de l´últim quart l´equip ha defallit una mica davant la superioritat numérica, les exclusions i la gran actuació del seu jugador estrella, el sanfeliuenc Ivan Moreno amb 7 gols.

El primer quart ha agafat l´equip sallentí amb por, molt centrat en defensa i sense atrevir-se gaire a anar a buscar més, fruit d´això el parcial de 2-0 inicial, retallat abans del final del quart amb gol de A.Montalà en llançament de 5m i primer penal fallat posterior.

Al segon quart, l´equip ha sortit fort i això s´ha traduït en un intercanvi de gols a mig quart 3-2 amb gol de Roger P., poc desprès 4-2 i a l´últim minut uns petits desajustos en superioritats han provocat dos gols seguits, parcial de 4-1 i 6-2 al descans.

L´equip no s´ha desanimat i ha continuat, gol de R.Ruiz que retallava diferències i a continuació segon penal fallat, gol local i novament resposta sallentina que posava el 7-4, dos gols més locals i retallava al final Edu A. deixant un 3-3 de parcial del quart i 9-5 al lluminós amb M.Manrique eliminat per 3 exclusions.

De sortida de l´últim quart gol de Roger de penal que retallava diferències, però 4 gols locals posaven el marcador en 13-6 ja insalvable, i acabant amb un intercanvi de gols fins al 14-7 final.
Esperançador inici d´un equip debutant tots els seus components en aquesta dura categoria, on el ritme es molt alt, el joc molt ràpid i on cal agafar el pols a la categoria per tenir la possibilitats d´asolir victòries.
Arbitratge a carreg de J.Illescas i D.Dominguez que van sancionar amb 10 exclusions i 3 penals als locals per 10 exclusions als sallentins.

Parcials: 2-1, 4-1, 3-3, 5-2
C.N. Molins de Rei: O.Romero, M.Rodríguez, I.Fernández (1), I.Moreno (7), E.Andreu, R.Calomardo (1), F.Avila (1), V.Navarro (1), V.Esteve, J.Romero (1), D.Rueda, E.Argente (2), X.Rodríguez.

C.N. Sallent: JX. Pallares, M.Manrique, E.Alvarez (3), R.Ruiz (1), X.Ramos, M.Guirado, J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà (1), R.Pujol (2).