19/10/14

Els joves del Mataró només van cedir a l´últim quart

C.N. Sallent 14 -C.N. Mataró B 9
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Masculí

Intens partit el viscut ahir a la piscina sallentina, on l´equip local nomes va poder respirar a l´últim quart amb un parcial de 4-0 que tancava el partit.
Bon joc, intensitat, moltes variants i equilibri en el joc. Això es el que vem poder veure al primer partit de la temporada absoluta a Sallent.
M. Prat a la boia feia una tasca brillant, portant de corcoll la defensa i anotant (4 gols ). Els exteriors llençant bé o forçant entrades feien que el joc sallentí no fos gens previsible i difícil d´aturar. Excel-lent el polivalent E.Casasayes amb 3 gols,  i quan calia el punt de pausa i control del joc o treure profit de jugades de murri tirant d´experiencia allà estava J. López.

D´aquesta manera es va anar succeint el partit dintre de la igualtat arribant al final del primer quart amb 3-2 de parcial, gols de E.Casasayas i M.Prat (2), l´ultim a falta de pocs segons en superioritat.

El segon parcial, tot i agafar ventatja inicial de 3 gols, 5-2 i posteriorment 6-3 l´equip mataroní no va afluixar i va deixar el partit amb 6-5 pendent de l´ultima jugada de la qual es va treure profit amb nou gol de M. Prat a falta de 2 segons. Gols d´aquest quart de M.Bisbal, J.López, E.Casasayas i M. Prat.

Canvi de camps i l´equip visitant aconsegueix guanyar el tercer quart 3-4, posant contra las cordes i deixant el lluminós en 10-9 i tot per decidir. El gols locals F.Comellas, M.Bisbal i O.Muns.

Només a l´últim quart l´equip local va poder imposar el seu joc i tot i que va haver un moment que el partit es va tornar boig i es van succeir a les dues bandes diverses jugades amb errades d´un contra un, el 4-0 de parcial donava una victorià ample i molt treballada que ens fa posar-nos líders de la primera divisió i donant molt bones sensacions
Arbitratge a carreg de R.Calopa i R.Gómez que van sancionar amb 7 exclusions i 1 penal als locals per 5 i 1 penal als visitants.

Parcials: 3-2, 4-3, 3-4, 4-0.
C.N. Sallent: D.Valdespina, M.Bisbal (2), A.Gimenez, S.Cabrera, M.Prat (4), O.Muns (1), E.Casasayas (3), A.Blanco, C.Talavera, M.Ruiz (1), J.López (2), F.Comellas (1), R.Boixader.
C.N. Mataró B: J.Muñoz, D.Juanola, A.Giménez, S.Pizarro (1), M.Blanch, V.Roque (2), L.Cambray, L.Gibson (1), P.Bernabe (2), D.Fresnedoso, P.Piñol, P.Barbena (3)