U.E. Horta 11 -C.N. Sallent 4
1ª Divisió Catalana Absolut Femení
Crónica: Mariano Puerta      Foto: Pepe López

El Sallent va iniciar la temporada a la piscina de l'Horta, un dels equips més potents de la categoría. Les tres incorporacions d'aquest estiu; Casasayas, Bisbal i Martínez, sortien a l'equip inicial. La seva experiència va permetre l'equip bagenc plantar cara a les barcelonines.

Dos gols de Bisbal van permetre al Sallent, al primer període, avançar-se al marcador amb un 1 - 2 i acabar el quart amb un esperançador 3 - 2, Les esperances, però, es van esvaïr al segon període.  Tot i defensar bé les dues situacion d'inferioritat, la manca d'efectivitat en atac va fer que el Sallent veiés com el seu rival asolia un avantatge que semblava insalvable. A la mitja part el marcador era clar: 6 - 2.

El tercer quart va seguir el mateix camí, la manca d'idees en atac feia  inútils els esforços en defensa. Les bagenques fins i tot val malbaratar un penal. Un altre parcial de 3 - 0 deixava un 9 - 2 al marcador i convertia el darrer quart en un tràmit.  Un tràmit que l'Horta es va prendre relaxat i que el Sallent va aprofitar, amb gols de Bisbal i Casasayas, per aranyar un empat parcial a 2.

U.E.Horta: 1  M. González, 2   M. Fernández (1), 3  N. Blanco (1), 4 A. Farrés, 5 J. Domènech  (1), 6  P. Garro, 7  C. Pérez (4), 8 C. Calvo (1), 9 M. García (1), 10 A. Morilla, 11 M. Penedés, 12 L. Villa  (2)