13/10/14

Els cadets guanyen sense problemes

C.N. Sallent 25 Andorra Taurons 1
Lliga Catalana Cadet Masculí (11-23B)

Partit massa fàcil i sense historia el que obria la temporada de waterpolo a la piscina sallentina. Només al primer quart el debutant equip andorrà va posar certa oposició al jugadors locals més per errades pròpies que no pas per la oposició de l´equip visitant. Al final del quart 3-0 amb gols de David Ruiz i Arnau Garrido (2).

A partir d´aqui la superioritat de l´equip local es va fer palesa i es van anar sumant els parcials, 8-0 al segon amb gols de David Ruiz (2), Ivan Ruiz  i Raul Ruiz (5).

Al tercer quart 7-1 amb gols de David Ruiz (3), Raul Ruiz (3) i Arnau Garrido i per part visitant T.Agudo va anotar l´unic gol visitant del partit.

L´últim quart amb l´equip andorrà ja fora del partit va continuar la mateixa tònica i un parcial de 7-0 va tancar un partit sense cap historia per explicar ja que davant la facilitat per anotar no es van veure gaires coses per saber quines son les possibilitats reals d´aquest jove equip, amb molts jugadors acabats de pujar de categoria infantil, davant rivals de més entitat. Els golejadors d´aquest període van ser, Raul Ruiz (6) i el debutant Unai Rodriguez.

Només dir als voluntariosos jugadors andorrans que no defalleixin i que els començaments son difícils. No fa pas tant que els nostres també patien resultats com el d´ahir.
Arbitratge a carreg d´Alex Izquierdo que va sancionar amb 3 exclusions als locals per 8 dels visitants.

Parcials: 3-0, 8-0, 7-1, 7-0
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, R.Ruiz (14), D.Ruiz (6), I.Ruiz (1), U.Rodriguez (1), A.Garrido (3), G.Batanero, M.Castro.

Andorra Taurons: O.Caro, V.Gil, E.Vidal, N.Garcia, E.Rodriguez, T.Agudo (1), M.Caro, A Jauregui, G. Meurs, A. Urquijo, M.Agudo