20/10/14

El juvenil no s´en surt amb el Martorell

C.N. Sallent 4-C.N. Martorell 11
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Pas enrere del Juvenil en el debut a casa davant d´un altre dels equips forts de la categoria dintre del tríptic de partits seguits que ha marcat el calendari i que culminara dissabte vinent amb el fort Sant Andreu. Tot i que ja es sabia que era un partit molt difícil, els nois no van donar el que s´esperava de´ells, amb certa sensació de sortir derrotats abans de començar. També es veritat, que no va sortir res i en tot moment es van veure superats per un Martorell molt més agressiu, pressionant i ordenat.

Tots ho sabem,  aquest any tocarà patir i lluitar davant d´equips més rodats. Cal esforç i compromís per poder lluitar amb els equips d´aquest grup i sincerament pensem que hi ha equip per fer-ho. Nomes cal aquest pas endavant individual, per fer créixer el col-lectiu.

El primer quart el Martorell, ens va passar per sobre, molt més intens i més centrat, de seguida va agafar avantatge de 0-3, reduït per X. Ramos i arribant al final del quart amb un contundent 1-4.

El segon quart semblant, 3 gols seguits del visitant deixaven en 1-7 insalvable, nomes reduït als últims segons del quart amb gol de A. Montalà.

Els altres dos parcials més igualats amb l´equip ja més centrat igualment es van saldar amb parcials de 1-2 que deixaven el marcador final en un 4-11 desabedor, no tant pel resultat, però si pel joc exhibit.

Ells mateixos ho han vist, no estan tant lluny dels equips que consideraven a priori molt superiors a ells, ara cal reflexionar i donar aquest pas endavant. Avui tocava ser una mica critic. Tot i que tenim una confiança molt forta en aquest equip i creiem en les seves posibilitats.
Arbitratge a carreg de S.Moyano i I.Dimitrov que van assenyalar 5 exclusions i 2 penals als locals per 5 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 1-4, 1-3, 1-2, 1-2
C.N. Sallent: JX Pallarés, M.Manrique, J.Arjona, R.Ruiz, X.Ramos (1), M.Guirado, D.Ruiz, A.Montalà (3), J.Palacios, J.Vila.

C.N. Martorell: J.Cruz, M.Lucena, A.Lucena (2), R.Valera, C.Bilbao (1), F.Valera, D.Negre (1), S.Briongos, JL Barragan (1), M.López (2), X.Carrillo (4), P.Arque, I.Vegas.