13/10/14

Molta superioritat d´un dels grans del waterpolo

C.N. Sallent 1-C.N. Barcelona B 16
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup de Promoció P2 )

Forta dosi de realitat, sobretot per els pares, molts d´ells nous en aquest mon de la pilota groga quan van veure amb quina facilitat va passar per sobre de l´inexpert equip sallentí un dels grans de la categoria amb 14 nens que fa molts anys que juguen a waterpolo des de les categories inferiors.

El primer gol als 10 primers segons de partit i al final del quart el parcial havia acabat amb qualsevol possibilitat dels sallentins davant el vendaval de joc barceloní 0-8. Els dos següents quarts posarien el definitiu resultat del partit en tancar el marcador per diferencia de 15 gols tal i com estableix e reglament, 0-4 i 1-4. Gol local de Ivan Ruiz en llançament llunya. Marcador final 1-16 just al descans del partit.

Els altres tres quarts nomes van servir per engruixir la estadística golejadora dels jugadors barcelonins, amb parcials de 0-5, 0-4, 0-4.
No passa res, aquest no es un equip de la nostre lliga, només cal agafar forces, no defallir i aprendre de la lliçó per afrontar els partits amb els equips del nostre nivell.
Arbitratge a carreg de Alex Izquierdo que va sancionar amb 6 exclusions a l´equip sallentí per 2 al CN Barcelona.

Parcials: 0-8, 0-4, 1-4. Resultat tancat
C.N. Sallent: I.Valentí, E. Masplà, I.Gil, J.Tapia, A. Marín, I.Ruiz (1), M.Cerezo, M.Montalà, A.Garrido, P.Pérez, M.Castro.

C.N. Barcelona B: M.Lorenz, M.Gabarro (2), N.Bargallo, M.Valls (6), A.Merida (8), A.Ramón (2), D.Rodríguez (1), A.Aznar (2), B.Viñas (1), V.Anglada (2), R.Domínguez (2), M.Bruno (1), P.Vilar, M.Lluch (1)