26/10/14

El Cata resol el partit en dos quarts

C.N. Sallent 5 -C.N. Catalunya 13
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )
Foto d´arxiu: José Ruiz

Tal i com s´esperava la realitat del nostre potencial es va fer patent aquest passat dissabte davant del hipotètic equip fort del grup i no es va poder fer res per contrarrestar el joc barceloní, el 0-7 de parcial després dels dos primers quarts va decidir el partit.

Al primer quart encara va poder aguantar l´equip, i el 0-2 de parcial no era definitiu tot i que el Cata començava a imposar el seu joc, va ser al segon quart quant es va desplegar el  vendaval de joc barceloní que va finiquitar el partit, el 0-5 de parcial deixava un clar i contundent 0-7 que posava en evidencia les mancances de la plantilla cadet amb masses integrants nous amb poca experiència per posar en dificultats als jugadors del Catalunya.

A la reanudació van arribar els primers gols locals per part de Raul Ruiz que deixaven un 2-9 que s´incrementava fins 2-11 retallat amb un altre gol de R.Ruiz. 

Al quart període un 2-2 de parcial deixava el resultat definitiu amb gols novament de Raul Ruiz i Ivan Ruiz de penal. Sens dubte aquest es un rival que no es de la nostra lliga i caldrà assegurar els punts en altres partits més assequibles per poder accedir a les rondes superiors i no quedar-nos al grup més baix on els rivals son massa fluixos.
Per part local 3 exclusions i 1 penal i per part visitant 6 exclusions i 1 penal.

Parcials: ( 0-2, 0-5, 3-4, 2-2 )
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R. (4), David R., Ivan R.(1), G.Alvarez, U.Rodríguez, G.Batanero, J.Palacios, A.Garrido, M.Castro

C.N. Catalunya: D.Atset, M.Granada (5), M.Miranda, G. Bozzo (1), A.Royo (1), J.Guerra, D.Gallego (1), D.Lara (1), R.Bou (1), A.Franco (4), P.Soriano (1),  J.Castellserve.

2 comentaris:

jordi bou torrent ha dit...

M'agrada molt les cròniques que feu dels partits, informen bé als qui no vam poder assistir. Ànims a esportistes, entrenadors i reporters, i a continuar a fer la feina ben feta!! wpnonstop!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Jordi. Aquest es el nostre objectiu, informar el més acuradament possible i recolçar als nostres esportistes i al nostre petit gran club. Sempre sent molt respectuos amb els nostres rivals. A tots ens uneix la passio per aquest bonic esport. Com bé dius, wpnonstop!. Molt agraïts.