10/5/15

Clara victòria sobre el Vallirana.

C.N. Sallent 17 - C.N. Vallirana 4
Lliga Catalana Juvenil Masculí (9-20)

El juvenil compleix sobradament amb els pronòstics i guanya sense dificultats a un feble C.N. Vallirana, que només ha pogut plantar certa resistència durant els dos primers quarts. Bon resultat per despedir-se de la lliga a casa. Oferint una bona imatge i a la espera del difícil últim partit de la temporada la propera setmana a la piscina del potent C.N. Catalunya.

Inici de partit amb l´equip a mig gas, com quasi sempre, que aquesta vegada no ha suposat cap problema per la feblesa del rival. Primer gol de A.Noguera en llançament al que van seguir els gols de A. Montalà en jugada de superioritat i R.Ruiz per posar un clar 3-0 amb 3,25 per jugar que ja no es mouria a la resta del quart.

Mala sortida dels sallentins i tot i que no va inquietar excesivament, els visitants s´apropan fins 3-2. Però novament 2 gols més de A. Noguera, un d´ells en superioritat i M.Manrique en jugada a la boia posaven les coses al seu lloc per arribar al descans amb 6-2 però sense oferir un joc massa brillant.

Canvi de banquetes i a la primera jugada novament A.Noguera fa pujar el 7-2 abans de la exclusió amb vermella de A.Montalà, ja calent per una jugada anterior, per tornar-se. Podia semblar que l´equip podria començar a patir, però res a veure amb la realitat. L´equip ha encadenat 5 gols seguits per rubricar el millor parcial del partit amb 6-0, on la superioritat sallentina s´ha fet palesa. 12-2 i tot decidit. La resta de gols del quart, A.Noguera ( 3 més ) i J.Vila (2) anotant fora de la seva posició normal a la porteria del cadet.

El partit ha continuat amb moltes rotacions i molts minuts per els menys habituals, que han sabut mantenir el ritme necessari per arribar amb un parcial de 5-1, amb X.Ramos castigant al rival a la boia, i un altre vermella, aquesta a un jugador visitant per agressió, fins l´últim segon on un penal absurd per donar un cop de puny a la pilota, ha fet pujar els quart gol als visitants. Gols d´aquest quart de X.Ramos (3), R.Ruiz i A.Ballestero.
Arbitratge de C.Nuñez i A.Olmos que han xiulat 5 exclusions i 2 penals als locals per 10 exclusions i 1 penal als visitants. 1 exclòs per vermella a cada equip.

Parcials: ( 3-0, 3-2, 6-0, 5-2 )
C.N. Sallent: JX. Pallarès, M.Manrique (1), A.Ballestero (1), R.Ruiz (2), X.Ramos (3), M.Guirado, J. Arjona, A. Montalà (1), J.Vila (2), A.Noguera (7).

C.N. Vallirana: X.García, K.Hurtan, A.Pujol, D.Millan, A.Romero (2), V.Gil (2), J.Balleste, X.Ortiz, P.Martínez, I.Zaroual, R.Pérez.